Zonder zorgen uw huis verkopen

EKZ | Makelaars als verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar EKZ maakt het verkopen van uw woning gemakkelijk

EKZ als verkoopmakelaar, het verkopen van uw woning in de regio Amstelland omvat meer dan simpelweg een te koop bord in de voortuin plaatsen. Het plaatsen van foto’s en een aantrekkelijke tekst op internet of een krantenadvertentie zijn in de praktijk niet voldoende om uw huis optimaal te verkopen. De ontwikkelingen gaan zo snel dat professionele begeleiding essentieel is als u uw huis op de juiste manier en voor de juiste prijs wilt verkopen.

Veranderingen in de woningmarkt, wij vertellen het!

De woningmarkt in de gemeenten Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen is de afgelopen tijd behoorlijk veranderd. Het woningaanbod is flink afgenomen, er worden te weinig nieuwe woningen gebouwd en dat terwijl kopers steeds hogere eisen aan hun nieuwe woning stellen. We hebben te maken met thuiswerkers, tweeverdieners, eenoudergezinnen of parttime werkers en dit is slechts een greep uit de verscheidene gezinssituaties die om verschillende woonoplossingen vragen. Deze veranderingen in woonsituaties hebben ook invloed op het verkopen van uw woning. Wij bij EKZ | Makelaars weten precies hoe we hier op in kunnen spelen en zorgen ervoor dat het verkopen van uw huis goed verloopt. Wij, als verkoopmakelaar, zijn ons er van bewust en voelen ons bijna verplicht om u te voorzien van alle nodige veranderingen in de woningmarkt. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Communicatie is de sleutel voor een succesvolle verkoop!

Uitstekende wisselwerking als verkoopmakelaar tussen Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen

EKZ | Makelaars is met haar vestigingen in Amstelveen en Uithoorn een toonaangevend makelaarskantoor dat precies weet hoe de beste resultaten te halen in de regio. De wisselwerking tussen onze twee vestigingen wordt daarom ook optimaal benut. Wekelijks ontmoeten wij tientallen kandidaat-kopers. Zowel binnen onze kantoren als tijdens het bezichtigen van woningen. Door de meerdere vestigingen hebben wij lokale expertise, meerdere geïnteresseerden, omdat onze werkgebied dicht bij elkaar ligt. Maar bovenal vinden wij het gemak en de toegankelijkheid belangrijk. wij als verkoopmakelaars werken met een hecht team, waardoor wij persoonlijke service en betrokken zijn bij uw verkoopproces.

Ook de waarde-indicatie van uw woning verzorgen wij

Kiest u voor EKZ | Makelaars als verkoopmakelaar? Dan verzorgen wij ook de waarde-indicatie van uw woning. Wij hebben de expertise om dit uit te mogen en kunnen voeren? Waarom is een waarde-indicatie belangrijk? Om verschillende redenen, maar het is vooral belangrijk dat uw wensen en de vraag van toekomstige kopers samen te brengen. Heeft het heel veel zin om uw woning boven de lokale markt uit te prijzen? Nee, in zekere zin niet. Natuurlijk zijn er uitzonderen, maar over het algemeen niet. Dit klinkt heel simpel, maar zijn wij in de praktijk vaker terug komen dan u denkt. Daarom zijn wij er als verkoopmakelaar voor om met u over de prijs te sparren en alle andere vraagstukken die u heeft.

De expertise van EKZ | Makelaars benutten?

Wilt u graag zekerheid dat uw woningverkoop in goede handen is en gebruik maken van professionals waarbij bij service nummer 1 is, dan moet u zeker contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst! Neem hier direct contact met ons op!

Ik wil mijn woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen in Amstelland?
Natuurlijk kunnen wij u daar óók uitstekend bij van dienst zijn!

Wat wij voor u betekenen als verkoopmakelaar

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod