Verkopen eigen woning

Het verkopen van uw eigen woning kan een grote stap zijn. Dit wordt soms door mensen onderschat. Het verkopen van de eigen woning is veel meer dan alleen een ’te koop’ bord in de tuin laten plaatsen. Ook alleen foto’s en een mooie tekst op het internet of een advertentie in de krant volstaan in de praktijk niet om uw huis optimaal te verkopen. De ontwikkelingen op de huizenmarkt gaan zo snel dat deskundige begeleiding belangrijk is, mits u uw huis voor de juiste prijs en op de juiste manier wilt verkopen natuurlijk.

Gevolgen van een veranderende woningmarkt

De woningmarkt verandert snel. Zeker in de huidige tijd waarin er veel onzekerheid is, is het moeilijk om de markt te voorspellen. In de laatste jaren is het woningaanbod flink afgenomen, en worden er te weinig nieuwe woningen gebouwd. Hiernaast stellen kopers steeds hogere eisen aan hun woning. Dit zorgt voor een uitermate lastige markt. 

Tevens ontstaan er ook steeds nieuwe gezinssituaties die een paar jaar geleden nog niet of nauwelijks voorkwamen. We hebben te maken met thuiswerkers, tweeverdieners, éénoudergezinnen of parttime werkers. Deze veranderingen in woonsituaties hebben ook invloed op het verkopen van uw woning. Wij bij EKZ Makelaars weten precies hoe we hier op in kunnen spelen en zorgen ervoor dat het verkopen van uw huis goed verloopt. Door rekening te houden met de huidige vraag en mate van aanbod kunnen wij u perfect adviseren over hoe u uw huis op een gunstige manier kunt verkopen.

Waarde indicatie van uw woning

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u een indicatie van de verwachte verkoopprijs van uw huis wilt. Wanneer u kiest voor EKZ Makelaars als verkoopmakelaar komen wij vrijblijvend langs om de indicatieve woningopbrengst te bepalen en uw wensen te bespreken. Samen met u bepalen uiteindelijk een optimale vraagprijs en de beste verkoopstrategie voor u.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw eigen woning of wilt u uw woning op termijn te koop aanbieden? Neem dan hier direct contact met ons op! Wij staan voor u klaar en helpen u uiteraard graag verder.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod