Het kopen van een bedrijfspand is een grote stap

EKZ | Makelaars begeleidt en ontzorgt u

Bent u op zoek naar een bedrijfspand dat voldoet aan alle wensen van u en uw medewerkers? Bij het kopen van een bedrijfspand houdt u met hele andere aspecten rekening dan bij het kopen van een woning. Naast dat u flink investeert in uw bedrijf is het ook goed om te kijken of een bedrijfspand de investering waard is. EKZ | Makelaars spreekt inmiddels van ruime ervaring in bedrijfsvastgoed. Wij zijn u graag van dienst bij de zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte in de omgeving van Uithoorn en Amstelveen.

Een bedrijfspand kopen is een impactvolle gebeurtenis

Overweegt u om een bedrijfspand te kopen dan is dit een impactvolle gebeurtenis en hier zal zorgvuldig mee omgegaan moeten worden. Persoonlijke en precieze begeleiding is hierin essentieel. U wilt natuurlijk niet te veel betalen en heel lang kunnen ondernemen op deze locatie. Laat een objectieve beoordeling daarom over aan een betrokken en ervaren bedrijfsmakelaar. Wij geven u betrouwbaar en deskundig advies zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kennis van de markt is noodzakelijk

Met onze kantoren gevestigd in Uithoorn en Amstelveen kunnen wij u verzekeren van uitstekende kennis van de markt in deze regio’s. Wij brengen graag samen met u de wensen, eisen en het budget in kaart om een aankoopstrategie te bepalen. Wij verzekeren u van het feit dat wij er altijd naar streven om te onderhandelen naar een realistische maar scherpe prijs. Zo kunt u rekenen op onze expertise en uitmuntende onderhandelingsstrategieën.

Gaan we samen op zoek naar een geschikt bedrijfspand?

Wij zijn u graag van dienst als het gaat om het kopen van een bedrijfspand in de regio’s Uithoorn en Amstelveen. Neem direct contact op met ons team!

Ik wil een bedrijfspand verkopen

Heeft u een bedrijfspand dat u wil verkopen? EKZ | Makelaars zorgt ervoor dat u de juiste prijs ontvangt en u bijna geen omkijk heeft naar de verkoop van uw bedrijfspand.

Een bedrijfspand verkopen

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod