Uw woning laten taxeren

Bent u momenteel in overweging om uw woning te laten taxeren? Het laten opstellen van een gedegen taxatierapport van uw woning kan om diverse redenen noodzakelijk zijn. Vooral bij het verkrijgen van een hypothecaire lening of in het geval van een overlijden en de afdracht van successie aan de belastingdienst is een zorgvuldige bepaling van de waarde van uw woning van groot belang.

Bij EKZ | Makelaars staan wij klaar om u op professionele wijze van dienst te zijn bij het taxeren van uw woning. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van woningtaxatie, die geschikt zijn voor uiteenlopende situaties:

Gratis verkoopadvies: inzicht in de waarde van uw woning

Indien u behoefte heeft aan een niet-vastgelegde indicatie van de waarde van uw woning, bijvoorbeeld omdat u overweegt uw huis te verkopen, kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor verkoopadvies. Onze deskundigen komen graag bij u thuis om uw situatie te bespreken en u van waardevol advies te voorzien.

NWWI-taxatie: een uitvoerige beoordeling door gecertificeerde experts

Als erkende NVM makelaars-taxateurs o.g., ingeschreven in het register van VastgoedCert, zijn onze taxaties erkend door alle financiële instellingen. Bij een NWWI-taxatie brengen wij een bezoek aan uw woning en stellen wij het taxatierapport op ons kantoor op. Hierbij nemen wij uitgebreid onderzoek naar bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, bouwtechnische staat, verbouwingsmogelijkheden, kadastrale inschrijving en eventuele bijzondere publieks- en/of privaatrechtelijke bepalingen in overweging. Kortom, wij verzamelen alle benodigde informatie om tot een weloverwogen waardebepaling van uw woning te komen.

De bevindingen van de taxatie worden vastgelegd in een uitgebreid NVM-taxatierapport. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw NWWI-taxatie. Mocht u meer informatie wensen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen!

Maak vandaag nog een afspraak om uw woning te laten taxeren!

Bent u geïnteresseerd in een van onze eerdergenoemde diensten? Maak dan direct een afspraak met een van onze gecertificeerde taxateurs! Indien u behoefte heeft aan meer informatie, staan onze specialisten te allen tijde klaar voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen zij uitgebreid uitleggen wat u precies kunt verwachten bij een taxatie en zullen zij eventuele vervolgstappen toelichten.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod