Uw woning laten taxeren

Wilt u uw woning laten taxeren? Een taxatierapport van uw woning kan om diverse redenen noodzakelijk zijn. In verband met het verkrijgen van een hypothecaire lening bijvoorbeeld, of de afdracht van successie aan de belastingdienst in geval van een overlijden. Een zorgvuldige bepaling van de waarde van uw woning is dan erg belangrijk.

Verschillende soorten taxatie mogelijk

EKZ | Makelaars biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van woningtaxatie, welke voor diverse situaties geschikt zijn:

1. Gratis verkoopadvies

Een vrijblijvende afspraak inzake verkoopadvies van uw woning. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Dit is geschikt als u een niet-vastgelegde indicatie wilt hebben van de waarde van uw woning, bijvoorbeeld wanneer u overweegt uw huis te verkopen.

2. NWWI-taxatie

Als NVM makelaars-taxateur o.g., ingeschreven in het register van VastgoedCert, worden onze taxaties geaccepteerd door alle financiële instellingen. Wij brengen een bezoek aan uw woning en werken op kantoor het taxatierapport uit. Er wordt onderzoek gedaan naar bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, bouwtechnische staat, verbouwingsmogelijkheden, kadastrale inschrijving, bijzondere publieks- en/of privaatrechtelijke bepalingen. Kortom, alle informatie die nodig is om tot een weloverwogen waardebepaling te komen.

De bevindingen worden vastgelegd in een uitgebreid NVM-taxatierapport. U kunt natuurlijk ook voor uw NWWI-taxatie bij ons terecht. Meer informatie? Neem contact op!

Maak een afspraak om uw woning te taxeren!

Geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten? Maak een afspraak met een van onze gecertificeerde taxateurs! Toch behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! Onze specialisten leggen dan uit wat u precies kunt verwachten bij een taxatie en eventuele vervolgstappen.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod