Bedrijfspand verhuren

Bedrijfspand verhuren

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verhuren bent u bij EKZ | Makelaars aan het juiste adres. Wij staan u graag bij in het verhuurproces en nemen het uit handen. Aan het verhuren van een bedrijfspand kunnen namelijk nogal wat haken en ogen zitten. Is de huurder betrouwbaar? Hoe zit het eigenlijk met het betalen van huur? Zomaar wat voorbeelden van vragen die u waarschijnlijk bezighouden wanneer u uw pand gaat verhuren.

Als gecertificeerd NVM makelaar zorgen wij ervoor dat u uw pand zorgeloos kunt verhuren. Wij helpen u bij de taxatie, contracten, en indien gewenst ook met de administratie. Bij ons is uw pand in professionele handen en heeft u zo min mogelijk omkijken naar het verhuurproces. Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Bedrijfspand verhuren met EKZ | Makelaars

Het verhuren van een bedrijfspand is niet altijd even eenvoudig. Het vinden van een geschikte huurder is erg belangrijk. Om deze reden voeren wij altijd een onderzoek uit naar potentiële huurders. Hebben ze genoeg vermogen, en betalen ze op tijd? Dit zijn zaken waarover u vanzelfsprekend zekerheid wilt hebben wanneer u uw pand verhuurd. Wij zorgen er dan ook voor dat er een goed en duidelijk huurcontract opgesteld wordt zodat er duidelijkheid is voor alle partijen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen in Amstelveen of Uithoorn. We hopen u snel te begroeten!

 

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod