Alle voordelen van EKZ | Makelaars

Uw actieve­ makelaar met vestigingen in ­Amstelveen en Uithoorn.

Over EKZ | Makelaars

EKZ | Makelaars is uw aankoop-, verkoop-, nieuwbouw-, huur- en verhuurmakelaar op het gebied van zowel woningen als bedrijfspanden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor gevalideerde taxaties.

Naast bemiddeling bij aan- en verkoop van bestaande woningen en bedrijfs-onroerend goed, is EKZ actief met de advisering bij koop en verkoop van verschillende nieuwbouwprojecten. Dorpshaven Noord en Zuid in Aalsmeer, De Heemse Heeren in Amstelveen, De Oker, Wonen aan de Boterdijk, Leendershof en De Kleine Weelde in De Kwakel, De Regentes, Wonen in Buitengoed, Wijdelande, Aangenaam Legmeer en Allure aan de Amstel in Uithoorn zijn enkele voorbeelden van nieuwbouwprojecten waarbij EKZ betrokken is of is geweest.

Onze vestigingen

EKZ Makelaars heeft 2 vestigingen, één vestiging in Amstelveen en één vestiging in Uithoorn. Onze vestiging in Amstelveen is gevestigd aan het Hueseplein 12. De vestiging is telefonisch bereikbaar via 020-42 62 452 en via het mailadres amstelveen@ekz.nl. Onze vestiging in Uithoorn is gelegen op de Wiegerbruinlaan 39. U kunt de vestiging telefonisch bereiken via 0297-567 863 en via het mailadres uithoorn@ekz.nl.

Onze makelaars en medewerkers

Mede door het enthousiasme, doorzettingsvermogen en de professionaliteit van onze makelaars en medewerkers, neemt EKZ | Makelaars in de regio een sterke marktpositie in.

Bent u op zoek naar begeleiding bij verkoop of aankoop of naar een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of bedrijfspand? Dan zit u goed bij EKZ | Makelaars.”

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 020-42 62 452 (Amstelveen) of 0297-567 863 (Uithoorn). U kunt ook mailen naar amstelveen@ekz.nl of uithoorn@ekz.nl.

Wij zijn u graag van dienst

Bent u geïnteresseerd in een van onze specialismen? EKZ | Makelaars is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod