De nieuwbouwspecialist

Bent u een projectontwikkelaar? Wij zijn dé nieuwbouwspecialist

Van woonwensen naar succesvolle woonproducten 

De NVM zet zich landelijk in voor een structureel gezonde woningmarkt. Een belangrijke pijler is nieuwbouw van koop- of huurwoningen. Voor stabiliteit op de lange termijn is het essentieel dat er nu weloverwogen gebouwd wordt, zodat er aan dat wat er gebouwd wordt ook behoefte is. Daarbij helpt EKZ | Makelaars. Als nieuwbouwspecialist in de regio Amstelland treden wij op als schakel tussen de ontwikkelaar en woningzoekers. Daarbij maken wij de vertaalslag van woonwensen naar succesvolle woonproducten. In samenwerking met ons ontwikkelt u vraaggestuurd zodat we samen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.

Verzekerd van kwaliteit

Als nieuwbouwspecialist zijn wij graag uw partner tijdens de ontwikkeling en afzet van uw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen uw ontwikkelproces. We staan naast u gedurende het gehele traject. Wij geven gedegen advies tijdens de planfase, verzorgen de marketing rondom uw project en zorgen ervoor dat het verkoop- of verhuurproces goed en efficiënt verloopt. We hebben als nieuwbouwspecialist aantoonbare praktijkervaring. Met ons als nieuwbouwspecialist bent u verzekerd van kwaliteit.

Analist, adviseur en makelaar

Wij zijn als nieuwbouwspecialist voor, tijdens en na de verkoop van een nieuwbouwwoning de schakel tussen u en de koper. We staan u al ruim voor de start van uw project bij met een advies over bijvoorbeeld doelgroepen, afzetprijzen en afzetrisico’s. Het advies is altijd onderbouwd met een grondige analyse van cijfers uit de Funda Marktverkenner, de NVM database en eigen onderzoek. U ontwikkelt daarmee een project dat weloverwogen is en waar lokaal behoefte aan is.

We beschikken over een brede kennis op het gebied van marketing en weten uw project aan te bieden via de juiste kanalen. Tevens dragen we zorg voor de communicatie over het project en staan geïnteresseerden bij met advies tijdens de inschrijving. We onderhouden de informatievoorziening richting kopers gedurende de ontwikkeling van uw project.
Wij zijn als nieuwbouwspecialist analist, adviseur en makelaar in één. Samenwerking met ons draagt bij aan een hogere afzetsnelheid, risicoreductie en optimalisatie van het rendement.

In 4 stappen naar een optimaal rendement

Wij werken samen met u in een aantal fases aan een optimale ontwikkeling en afzet van uw nieuwbouwproject. Natuurlijk maken wij in overleg met u graag afspraken op maat.

1. Advisering
Wij zijn dé kenner van de woonwensen van lokale woningzoekers en van de behoefte van de markt met betrekking tot de uitbreiding van de woningvoorraad. Een schat aan kennis waarmee wij helpen uw plannen te optimaliseren. We geven onder andere advies over de doelgroep, architectuur en de afzetprijs. We leveren hiervoor een onderbouwing met cijfers voor uw risico-analyse. In deze fase geven wij advies over gebiedspromotie en marketing. We zijn bovendien inzetbaar voor nieuwbouwtaxaties.

2. Verkoopvoorbereiding
We hebben een groot netwerk aan websites waarbinnen uw nieuwbouwproject aangeboden kan worden. Zowel landelijk, regionaal als lokaal. Zo leveren wij onder andere met Funda nieuwbouw een belangrijke tool en bereiken we ook veel woningzoekers met gerichte regionale platforms. Dit veelal in combinatie met social media. Ook hebben we met ons kantoor een grote database van nieuwbouwbelangstellenden die we in deze fase, gericht en persoonlijk, interesseren voor uw project.

3. Verkoop/Verhuur
In de afzetfase voeren we verkoop- of verhuurgesprekken en verwerken wij inschrijvingen en opties van belangstellenden voor uw project. Indien nodig verzorgen we een loting. De status van woningen en de inschrijvingen houden we adequaat voor u bij. U en de koper of huurder ontvangen in deze fase regelmatig een rapportage over de voortgang van het verkoop- of verhuurproces.

4. After sales
Na aankoop van een nieuwbouwwoning, begeleiden we de kopers bij het maken van hun definitieve woningplattegrond, de koperskeuzelijst of andere wensen. We informeren de kopers over de voortgang van de bouw. Tot slot wordt de tevredenheid over aankoopproces gemeten.

Wij zijn u graag van dienst

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? EKZ | Makelaars is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod