Woningmarktadvies

Woningmarktadvies

Vindt u het lastig om te bepalen waar uw woning aan moet voldoen om optimaal te presteren op de huidige woningmarkt? En zou u graag deskundig advies willen? EKZ | Makelaars is gespecialiseerd in het bieden van professioneel woningmarktadvies. Dit kan zijn op het gebied van nieuwbouwwoningen, maar wij staan uiteraard ook voor u klaar op het gebied van bedrijfspanden, verhuur en huur.

NVM Woningmarktconsultants

Om u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn is er meer nodig dan alleen kennis van de huidige woningmarkt. Daarom hebben wij sinds juni 2004 twee afgestudeerde NVM Woningmarktconsultants binnen ons team. Dit zijn professionals en gesprekspartners op het gebied van woningmarktmarketing. Door het uitvoeren van verschillende onderzoeken en gebruik te maken van data, beschikken onze consultants over extra expertise en kennis van de huidige huizenmarkt. U bent dan ook verzekerd van het juiste woningmarktadvies wanneer u dat wenst.

De ervaring van EKZ | Makelaars

Wij zijn u graag van dienst in de gehele regio Amstelland en werken vanuit de vestigingen in Amstelveen en Uithoorn. Met al meer dan 40 jaar ervaring hebben wij een grote naamsbekendheid opgebouwd in de gehele regio. Het hoog opgeleide team van EKZ | Makelaars gaat op een enthousiaste en professionele manier te werk waarbij ook doorzettingsvermogen en kwaliteit centraal staan. Wanneer wij u woningmarktadvies bieden hebben wij het over tips en adviezen waarmee uw woning optimaal gepresenteerd kan gaan worden in de huidige woningmarkt.

Geïnteresseerd in woningmarktadvies? Neem contact op

Heeft u interesse in woningmarktadvies van EKZ | Makelaars? Neem gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. U kunt ook direct een afspraak maken, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod