Van plan uw bedrijfspand te verkopen?

EKZ | Makelaars handelt snel en accuraat

Overweegt u om uw bedrijfspand te verkopen, maar wilt u wel verzekerd zijn van de juiste prijs en afspraken? Het verkopen van een bedrijfspand is geen snelle beslissing. Het is van belang om hierbij een deskundige en ervaren bedrijfsmakelaar in te schakelen.

Snel en accuraat handelen is noodzakelijk

Wanneer u besluit uw bedrijfspand te verkopen wilt u natuurlijk wel dat er direct gehandeld wordt. EKZ | Makelaars staat erom bekend snel en accuraat te handelen. We bepalen middels een bedrijfstaxatie de waarde van uw bedrijfsvastgoed en stellen hierbij een verkoopstrategie voor. We begeleiden u aan de hand van uw behoeftes. Van vraagprijsadvies tot aan het opleveringsrapport; wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk omkijk heeft naar de verkoop van uw bedrijfspand. U geniet enkel en alleen van de voordelen van de verkoop.

Wij vinden de juiste match

Regelmatig koppelen wij de juiste geïnteresseerden aan geschikte bedrijfsruimtes. Ons team heeft inmiddels geruime ervaring in bedrijfsvastgoed en verzekert u van deskundig en op maat gemaakt advies.

Maak gebruik van onze expertise om uw bedrijfspand te verkopen

Neem direct contact op om de verkoop van uw bedrijfspand in gang te zetten! Ons enthousiaste team van makelaars staat graag voor u klaar!

Ik wil een bedrijfspand kopen

Op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte voor u en/ of uw medewerkers?
Laten we op zoek gaan naar de juiste match!

Een bedrijfspand kopen

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod