Bedrijfspand taxeren

Taxatie bedrijfspand

Voor de taxatie van uw bedrijfspand bent u bij EKZ | Makelaars aan het juiste adres. Een betrouwbare taxatie van uw bedrijfspand is zeer belangrijk. Uiteraard wilt u een prijsindicatie wanneer u van plan bent om het pand te verkopen, maar ook bij het bepalen van de huurprijs of het opstellen van de jaarrekening is een taxatie van groot belang.

Als gecertificeerde NVM makelaar en taxateur worden onze taxaties geaccepteerd door alle financiële instellingen. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u ten alle tijden een realistische en onderbouwde taxatie zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Soorten taxaties

EKZ | Makelaars biedt u diverse taxatie mogelijkheden voor uw bedrijfspand. Hieronder leest u welke opties er zijn:

  • Een gratis waardebepaling van uw pand en een verkoopadvies. Wij komen bij u langs en bespreken de waarde. Geschikt als u een indicatie wilt hebben van de waarde van uw pand als u overweegt het te verkopen. Bij deze optie wordt er geen rapportage opgesteld.
  • Wij brengen een bezoek aan uw pand en werken op kantoor een taxatierapport uit. Er wordt onderzoek gedaan naar interne en externe factoren die van toepassing zijn op uw pand. Op deze manier kunnen wij u een exacte waardebepaling geven. De bevindingen leggen wij vast in een uitgebreid taxatierapport.

Meer informatie over de taxatie van uw bedrijfspand door EKZ Makelaars?

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen in Amstelveen of Uithoorn. Wij hopen u snel te begroeten!

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod