Michelle
Michelle Aslander Kandidaat makelaar

Michelle Aslander

Ik ben inmiddels alweer 13 jaar met mijn man woonachtig in Aalsmeer. Ik ben moeder van 2 kinderen en in mijn vrije tijd ben ik graag creatief in de weer. Of het nu klussen aan onze eigen woning is, het doen van de tuin of het maken van kinderkleding en haaraccessoires.

Ik ben direct tijdens mijn HBO opleiding gestart met mijn makelaarsopleiding. Na het afronden van mijn opleiding ben ik via een stage terecht gekomen bij een makelaarskantoor in Hoofddorp. Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen bij EKZ Makelaars en mag ik mij nog elke dag bezig houden met de aan- en verkoopbegeleiding van onze opdrachtgevers.

Het leuke van mijn werk vind ik vooral de afwisseling in de werkzaamheden en de mensen die we elke dag weer ontmoeten. Of het nu de verkoop is van een nieuwbouwproject, een starter aan zijn eerste droomhuis te helpen of juist te kijken naar welke duurzame maatregelen er bij de verkoop van een oudere woning nog genomen kunnen worden om tot een mooie verkoopprijs te komen, elke dag is anders.

Terug naar overzicht

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen
Maak een afspraak Bel ons Aanbod