De nieuwbouwspecialist

Wij helpen u bij het vinden van uw droomwoning

Een nieuwbouwwoning kopen?

Bent u geïnteresseerd in een woning van onderstaande projecten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Spoorpark

Op het voormalige stationsterrein van Mijdrecht ontwikkelen we de groene en duurzame wijk Spoorpark. Een fantastische plek met een mooi verleden, midden in het dorp. Het oude stationsgebouw krijgt een nieuwe buurtfunctie, het spoortracé een groene facelift. Met zicht op het park komen hier zo’n 38 verschillende koopwoningen. Eengezinswoningen, twee onder een kapwoningen, vrijstaande villa’s en appartementen. Waar zie jij jezelf al wonen?

De digitale inschrijving van dit nieuwbouwproject is inmiddels gesloten.

Allure aan de Amstel

Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit gevarieerde plan voor elk wat wils!

Het plandeel Allure aan de Amstel bestaat uit 37 grondgebonden woningen. Ondanks dat het plan vrij compact is, beschikt elke woning over een heerlijke tuin én kan iedereen genieten van de fraaie, parkachtige kern, uiteraard voorzien van speelplekken voor de kleinste bewoners.

De woningen zijn vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Er is gekozen voor natuurlijke materialen, waaronder hoogwaardig baksteen in verschillende kleuraccenten en keramische pannen bij de grondgebonden woningen. Dit sluit perfect aan op de traditionele, sfeervolle uitstraling, die wordt onderstreept door overstekken en luifels. Hoewel de bouwstijl in veel variaties is toegepast, vormen alle woningen een frisse eenheid met een stoer karakter.

De Wende

Tien appartementen op zowel de begane grond als 1e etage. De achterzijde van het gebouw wordt geopend voor meer daglichtinval terwijl de toegang tot het gebouw besloten blijft. Een statige hoofdentree met vriendelijke hellingbaan. De privé inrit van de parkeergarage in de onderbouw. Een liftinstallatie verbindt alle etages. Via galerijen, met zicht op het sedumdak van de parkeerkelder, bereiken de bewoners hun appartement.

Wilhelminakade

Een unieke plek om je droomwoning te realiseren, wie wil dat nou niet?! In het nieuwbouwplan De Regentes worden drie woningen gebouwd. Op een centrale locatie aan de Amstel in het gezellige Uithoorn woon je in een sfeervolle en kindvriendelijke wijk. De buurt is ruim opgezet met veel aandacht voor groen en water. Je kunt zelfs je bootje dichtbij huis aanmeren aan de Wilhelminakade.

Meer informatie over de nieuwbouwprojecten? Neem contact met ons op!

 

Ik ben een projectontwikkelaar

Als nieuwbouwspecialist zijn wij graag uw partner tijdens de ontwikkeling en afzet van uw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen uw ontwikkelproces. We staan naast u gedurende het gehele traject.

Meer informatie

Nieuwbouw projecten

Allure aan de Amstel

Het plandeel Allure aan de Amstel bestaat uit 37 grondgebonden woningen. De woningen zijn vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Ondanks dat het plan vrij compact is, beschikt elke woning over een heerlijke tuin én kan iedereen genieten van de fraaie, parkachtige kern.

Bekijk dit project

Spoorpark

Op het voormalige stationsterrein van Mijdrecht ontwikkelen we de groene en duurzame wijk Spoorpark. Een fantastische plek met een mooi verleden, midden in het dorp met in totaal 38 verschillende koopwoningen.

Bekijk dit project

Wilhelminakade

Wilhelminakade is een unieke plek om je droomhuis te realiseren in het nieuwbouwplan De Regentes. Er zijn 3 royale villa’s te koop op deze centrale locatie in het gezellige Uithoorn. De villa’s zijn geheel naar eigen smaak en wens in te delen.

Bekijk dit project

De Wende

De Wende aan de Sportlaan in Uithoorn waaiert uit naar de omgeving. Het entreegebied naar een nieuwe woontoekomst. Het appartementengebouw wordt een walhalla van wooncomfort. Gelijkvloers. Beschut. Het robuuste en elegante ontwerp verrijkt met duurzame installaties. Uw woontoekomst?

Bekijk dit project

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw huis.

Bekijk ons woningaanbod

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod