De nieuwbouwspecialist

Wij helpen u bij het vinden van uw droomwoning

Een nieuwbouwwoning kopen?

Bent u geïnteresseerd in een woning van onderstaande projecten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

De Kleine Weelde

Deze door Timpaan ontwikkelde markante rug-aan-rugwoningen zijn ideaal voor starters, senioren en andere kleine huishoudens. Gesitueerd in de groene omgeving van het voormalige kassengebied. Omringd door de karakteristieke sloten en weilanden. Met ruim baan voor heerlijk vrij wonen. De prijzen variëren van € 199.900,- tot € 240.000,- vrij op naam.

Aangenaam Legmeer

Fase 3 in Aangenaam Legmeer bestaat uit 57 woningen waarvan de architectuur geïnspireerd is op een oud-Hollands Tuindorp. Naast de 57 koopwoningen komen er ook 12 vrije sector huurwoningen. Op deze website lees je alles over de koopwoningen.

Je hebt in deze fase keuze uit een rij- of hoekwoning. Ook hebben we een nieuw type toegevoegd, een hoekwoning met een zijuitbouw. We tonen de plattegronden en vertellen we je graag meer over de indeling, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

De Wende

Tien tweekamer appartementen op zowel de begane grond als 1e etage. De achterzijde van het gebouw wordt geopend voor meer daglichtinval terwijl de toegang tot het gebouw besloten blijft. Een statige hoofdentree met vriendelijke hellingbaan. De privé inrit van de parkeergarage in de onderbouw. Een liftinstallatie verbindt alle etages. Via galerijen, met zicht op het sedumdak van de parkeerkelder, bereiken de bewoners hun appartement.

Meer informatie over de nieuwbouwprojecten? Neem contact met ons op!

 

Ik ben een projectontwikkelaar

Als nieuwbouwspecialist zijn wij graag uw partner tijdens de ontwikkeling en afzet van uw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen uw ontwikkelproces. We staan naast u gedurende het gehele traject.

Meer informatie

Nieuwbouw projecten

De Kleine Weelde

Heerlijk en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/De Kwakel. Timpaan ontwikkelt hier verspreid over deze enclave een drietal kavels (A, B en C) met diverse innovatieve woningtypes.

Bekijk dit project

Aangenaam Legmeer

Aangenaam Legmeer is een prachtig plan in de wijk Legmeer-West. Hier voel je je thuis. Vanaf dag 1! In de wijk komen 380 nieuwbouwwoningen. In Aangenaam Legmeer realiseren wij in 3 fases 143 koopwoningen. De eerste 2 fases zijn met succes verkocht en de bouw is zelfs al gestart.

Bekijk dit project

De Wende

De Wende aan de Sportlaan in Uithoorn waaiert uit naar de omgeving. Het entreegebied naar een nieuwe woontoekomst. Het appartementengebouw wordt een walhalla van wooncomfort. Gelijkvloers. Beschut. Het robuuste en elegante ontwerp verrijkt met duurzame installaties. Uw woontoekomst?

Bekijk dit project

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw huis.

Bekijk ons woningaanbod

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod