De nieuwbouwspecialist

Wij helpen u bij het vinden van uw droomwoning

Een nieuwbouwwoning kopen?

Bent u geïnteresseerd in een woning van onderstaande projecten of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

De Nieuwe Connectie

Groen, ruimtelijk, kindvriendelijk én dichtbij de stad. Dat zijn de kenmerken van de gloednieuwe woonwijk De Nieuwe Connectie in Uithoorn. De ligging is uniek in het gebied van water en polders én de nabijheid van Amstelveen en Amsterdam. Ook Utrecht, Haarlem en Hilversum zijn binnen handbereik. Hier komt alles samen; van dorpse gezelligheid tot stadse genoegens en van watersport tot natuurrecreatie. De woonwijk bevindt zich op het voormalige Connexxionterrein en laat zich kenmerken door veel groen. Met een ideale ligging ten opzichte van scholen en kinderopvang, een supermarkt, goede verbindingen met openbaar vervoer en een speeltuin om de hoek, is deze wijk een fijne plek voor het hele gezin.

    

De Nieuwe Connectie kent een verrassende, eigentijdse architectuur en is volledig toekomstbestendig. De woningen zijn gasloos; een warmtepomp zorgt voor de verwarming en warmwatervoorziening. Een groot deel van de benodigde elektriciteit wordt opgewekt middels de zonnepanelen op het dak. Samen met een goede isolatie maakt dit de woningen extra energiezuinig.

Binnen 4 weken al ruim 70% van de woningen verkocht! Wil jij nog kans maken op een energiezuinige nieuwbouwwoning? Schrijf je dan snel in en kijk welke woningen nog beschikbaar zijn.

Thamenhof

Aan de rand van Uithoorn en De Kwakel, op het voormalige “WAPO-terrein” tussen de Vuurlijn en de Koningin Máximalaan, wordt een uniek “”park” aangelegd waar door Van Wijnen totaal 127 huurappartementen én twee koopwoningen gebouwd zullen worden.

De 2 twee-onder-een-kap-woningen liggen vlakbij de (verkeersluwe) Vuurlijn die Uithoorn met De Kwakel verbindt. Beide koopwoningen beschikken over 2 parkeerplaatsen die gelegen zijn in de onderbouw van het nabijgelegen appartementencomplex. Vanzelfsprekend worden de woningen hoogwaardig geïsoleerd, geheel voorzien van vloerverwarming en gasloos uitgevoerd.

De woningen liggen op een bijzondere plek, namelijk langs de Vuurlijn die onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Deze vroegere verdedigingslinie staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het nieuwbouwproject Thamenhof heeft een zichtbare plek en vormt de entree van Uithoorn. Op korte afstand van het plan bevindt zich niet alleen het gezondheidscentrum van Uithoorn maar ook diverse sportvoorzieningen en de toekomstige halte van de sneltram die (medio 2024) rijdt naar Station-Zuid in Amsterdam.

Spoorpark

Op het voormalige stationsterrein van Mijdrecht ontwikkelen we de groene en duurzame wijk Spoorpark. Een fantastische plek met een mooi verleden, midden in het dorp. Het oude stationsgebouw krijgt een nieuwe buurtfunctie, het spoortracé een groene facelift. Met zicht op het park komen hier zo’n 38 verschillende koopwoningen. Eengezinswoningen, twee onder een kapwoningen, vrijstaande villa’s en appartementen.

De eerste fase van Spoorpark ging in september 2021 in de verkoop. In de tweede fase worden de laatste vier 2/1-kap woningen (bouwnummers 20 t/m 23) verkocht. Hiervan zijn inmiddels 3 woningen verkocht en alleen bouwnummer 22 is nog beschikbaar.

Allure aan de Amstel

Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit gevarieerde plan voor elk wat wils!

De woningen zijn vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Er is gekozen voor natuurlijke materialen, waaronder hoogwaardig baksteen in verschillende kleuraccenten en keramische pannen bij de

grondgebonden woningen. Dit sluit perfect aan op de traditionele, sfeervolle uitstraling, die wordt onderstreept door overstekken en luifels. Hoewel de bouwstijl in veel variaties is toegepast, vormen alle woningen een frisse eenheid met een stoer karakter.

 

Meer informatie over de nieuwbouwprojecten? Neem contact met ons op!

 

Ik ben een projectontwikkelaar

Als nieuwbouwspecialist zijn wij graag uw partner tijdens de ontwikkeling en afzet van uw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen uw ontwikkelproces. We staan naast u gedurende het gehele traject.

Meer informatie

Nieuwbouw projecten

Allure aan de Amstel

Het plandeel Allure aan de Amstel bestaat uit 37 grondgebonden woningen. De woningen zijn vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Ondanks dat het plan vrij compact is, beschikt elke woning over een heerlijke tuin én kan iedereen genieten van de fraaie, parkachtige kern.

Bekijk dit project

Spoorpark

Op het voormalige stationsterrein van Mijdrecht ontwikkelen we de groene en duurzame wijk Spoorpark. Een fantastische plek met een mooi verleden, midden in het dorp met in totaal 38 verschillende koopwoningen.

Bekijk dit project

Wilhelminakade

Wilhelminakade is een unieke plek om je droomhuis te realiseren in het nieuwbouwplan De Regentes. Er zijn 3 royale villa’s te koop op deze centrale locatie in het gezellige Uithoorn. De villa’s zijn geheel naar eigen smaak en wens in te delen.

Bekijk dit project

De Wende

De Wende aan de Sportlaan in Uithoorn waaiert uit naar de omgeving. Het entreegebied naar een nieuwe woontoekomst. Het appartementengebouw wordt een walhalla van wooncomfort. Gelijkvloers. Beschut. Het robuuste en elegante ontwerp verrijkt met duurzame installaties. Uw woontoekomst?

Bekijk dit project

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod