Bedrijfspand huren

Bent u van plan om een bedrijfspand te huren? Maar bent u nog op zoek naar een ruimte die voldoet aan de wensen van u en uw medewerkers? Dan bent u bij EKZ | Makelaars aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime ervaring in bedrijfsvastgoed, en zijn u dan ook graag van dienst bij de zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte in de omgeving Uithoorn en Amstelveen.

Het aanbod van bedrijfspanden

Het vinden van een geschikte bedrijfsruimte is niet altijd even eenvoudig, daarnaast zijn bedrijfspanden te vinden in vele verschillende soorten, grootten en stijlen. U wilt als bedrijfseigenaar dat een ruimte voldoet aan zowel de wensen van u als die van uw medewerkers. Ook begrijpen wij dat u een bedrijfspand zou willen huren dat daadwerkelijk bij uw bedrijf past. Bij EKZ | Makelaars verschilt het aanbod van huurpanden regelmatig, wij hebben dan ook niet alle bedrijfspanden op onze website staan. Al onze specialisten bieden u graag persoonlijk en deskundig advies tijdens de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor gemeubileerd of wilt u liever alleen een gestoffeerd pand? Het team van EKZ | Makelaars zal samen met u uw wensenlijstje afwerken.

Waarom EKZ | Makelaars?

Met al meer dan 40 jaar ervaring heeft EKZ | Makelaars een uitstekende naam opgebouwd in de regio Uithoorn en Amstelveen. Wij zijn een klantgericht makelaarskantoor, voor zowel woningen als bedrijfsvastgoed. Naast het begeleiden van huurprocessen staan ons team ook graag voor u klaar tijdens het kopen of verkopen van bedrijfspanden. Wilt u uw bedrijfspand verhuren, maar heeft u nog geen geschikte huurder gevonden? Ook dan helpt EKZ | Makelaars u graag verder!

Interesse in het huren van een bedrijfspand? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte? Of wilt u meer informatie over een andere dienst van EKZ | Makelaars? Neem gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Twitter!

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod