Verkoopstyling en advies

EKZ | Makelaars heeft in haar dienstenpakket verkoopstyling-advies voor u beschikbaar. Eén van onze stylisten komt op afspraak bij u langs voor een consult van een uur, waarbij de woning van alle kanten wordt bekeken. Tijdens het bezoek krijgt u tips en adviezen waarmee u de woning in optimale staat op de woningmarkt kunt presenteren.

Verkoopstylisten

EKZ | Makelaars heeft maar liefst drie verkoopstylisten voor u klaar staan om u te helpen met uw woning.

Marjolein Buis: marjolein-interieurstyling.nl
Femke de Vries en Loes Kooyman: fcstyle.nl

Wilt u één van deze stylistes inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is eigenlijk het tegenovergestelde van styling, waarbij de woning helemaal naar de smaak van de bewoner wordt ingericht. Het inzetten van verkoopstyling zorgt er juist voor dat de woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk wordt. Het doel is natuurlijk om de woning snel te verkopen tegen een optimale prijs.

Huis kopen op internet

Tegenwoordig is internet een belangrijk instrument bij het kopen van een huis. Men speurt heel wat af en klikt snel verder als de foto’s niet aanspreken. Een duidelijke en aantrekkelijke fotopresentatie is daarom erg belangrijk om kijkers over de drempel te trekken. Om zo tot een afspraak voor bezichtiging te komen. Onze stylisten zijn hierin gespecialiseerd!

Verbeterpunten van de woning

Onze stylisten kunnen tijdens een consult snel de belangrijkste verbeterpunten van de woning aangeven. U als verkoper kunt daarna zelf aan de slag met budgetvriendelijke tips en adviezen. Uiteraard kan de hulp van de verkoopstylist worden ingeroepen voor inkoop van accessoires en het uitvoeren van de adviezen.

‘Kleine moeite, groots effect’… een mooie omschrijving van verkoopstyling!

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod