Huis huren

Huis huren

Geeft u de voorkeur aan het huren van een huis boven het kopen van een woning? Dit is heel goed mogelijk, het kan bijvoorbeeld zijn dat u zich liever niet voor langere tijd bindt aan een woonomgeving of een specifiek huis. EKZ | Makelaars staat graag voor u klaar in de zoektocht naar de perfecte huurwoning dat voldoet aan uw wensen.

Het aanbod van huurwoningen

Bij EKZ | Makelaars verschilt het aanbod van huurwoningen regelmatig, hierdoor hebben wij ook niet alle woningen op onze website staan. Daarnaast hebben wij uiteraard goed zicht op woningen die op de korte termijn beschikbaar komen. Wij bieden u graag persoonlijk advies tijdens het zoeken naar een passende woonruimte. Heeft u voorkeur voor gemeubileerd of wilt u liever alleen gestoffeerd? Het team zal samen met u uw wensenlijstje afwerken.

EKZ | Makelaars is dé huur- en verhuurmakelaar in regio Amstelland

EKZ | Makelaars beschikt over meer dan 40 jaar ervaring. Hierbij werken wij altijd met een klantgerichte aanpak, daarnaast wordt u begeleid door gekwalificeerde en gecertificeerde specialisten die zich in uw situatie kunnen verplaatsen. Naast de mogelijkheid om een huis te huren kan EKZ | Makelaars u ook van dienst zijn als verhuurmakelaar. Wilt u bijvoorbeeld uw woning tijdelijk verhuren? Door ruime ervaring kunnen wij de verhuur van uw woning organiseren zodat u hier geen zorgen meer over hoeft te hebben.

Interesse? Neem contact op

Bent u van plan om een huis te gaan huren in de regio Amstelland, maar kunt u geen passende huurwoning vinden? De specialisten van EKZ | Makelaars helpen u graag. Wij werken met enthousiasme, doorzettingsvermogen en professionaliteit, waarbij het einddoel is dat u een woning vindt dat aansluit op uw wensen. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod