Uithoorn – Tesselschadelaan 6

Dit 3-kamer HOEKappartement ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig en verzorgd appartementencomplex. Het appartement is bereikbaar via de afgesloten entree met bellenbord en brievenbussen. De centrale hal met trappenhuis biedt toegang tot de berging die voorzien is van elektra. Vanuit de entree van het appartement, is er toegang tot alle vertrekken. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met balkon, een semi-open keuken, een badkamer met ruime douche en twee slaapkamers.

Het appartement ligt op loopafstand van winkelcentrum Zijdelwaard en het busstation. Voorzieningen als scholen, (sport)verenigingen, horeca en uitvalswegen zijn tevens in de nabije omgeving te vinden.

Indeling
Begane grond: afgesloten entree, centrale hal met trapportaal en toegang tot de eigen afgesloten berging v.v. elektra.

Tweede verdieping: entree, ruime hal met spachtelputz op de wanden en voorzien van zeil, meterkast met 3 groepen en aardlekschakelaar, toilet met fonteintje. Woonkamer met veel lichtinval die voorzien is van laminaat en beschikt over een vaste kast met cv-opstelling (huur). De woonkamer biedt toegang tot het balkon welke is gesitueerd op het oosten. De semi-open keuken is praktisch ingedeeld, heeft een plavuizen vloer en is voorzien van een ingebouwde 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Het appartement beschikt over twee goed formaat slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over een schuifkast en plavuizen vloer, en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. In de andere kamer is voorzien van behang en een laminaatvloer. De vergrote badkamer is bereikbaar via de keuken, is geheel in lichte kleurstelling betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, grote doucheruimte en aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de badkamer is er toegang tot het 2e balkon op het westen.

Locatie
Het appartement ligt in de groene en ruim opgezette woonwijk Zijdelwaard, op loopafstand van het gelijknamige winkelcentrum en het busstation. Uithoorn heeft een centrale ligging ten opzichte van de grote steden als Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Alkmaar en Utrecht, Schiphol en de Bloemenveiling van Aalsmeer. In Uithoorn vindt u alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, sportclubs en sportscholen, basisscholen, middelbaar onderwijs, kinderopvang en horeca.

Lasten met betrekking tot de woning
Onroerend zaakbelasting (OZB) : € 221,02 per jaar (2020)
Rioolrecht : € 244,22 per jaar (2020)
Waterschapslasten : € 3,27 per maand (2020)
Afvalstoffenheffing : € 278,50 per jaar (2020)
Servicekosten : € 91,00 per maand (2020)

Bijzonderheden
• Twee balkons; 1 op het westen en 1 op het oosten
• Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas
• Eigen afgesloten berging voorzien van elektra
• Op loopafstand van winkelcentrum Zijdelwaard
• Kleinschalige Vereniging van Eigenaren

Bodemverontreiniging/asbest
• Voor zover aan verkoper bekend bevat de onroerende zaak geen verontreiniging die ten nadele strekt van het gebruik als appartement of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen
• Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig
• Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt

Datum oplevering
In overleg.

Energielabel
Het energielabel laat met labelklassen (A++ tot en met G) zien hoe energiezuinig een woning is. Ook geeft het energielabel inzicht in maatregelen die energie besparen. Woningen met een A(++)-label zijn het energiezuinigst en woningen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label.

Het definitieve energielabel van deze woning is B.

Appartement
Een appartement kopen is anders dan een woonhuis. Van rechtswege wordt u lid van de vereniging van huiseigenaren (VVE) en gezamenlijk draagt u de verantwoording voor het hele gebouw. Daarom is het van belang dat u alles weet over de vereniging en haar (financiële) situatie, alvorens u een beslissing kunt nemen. Wij verstrekken u deze informatie graag.

Asbestclausule
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen moeten speciale maatregelen worden getroffen, die staan beschreven in de Milieuwet. In de koopovereenkomst zal een asbestclausule worden opgenomen, inhoudende dat de koper verklaart dat hij hiermee bekend is en daarmee de verkoper vrijwaart van iedere aansprakelijkheid als er inderdaad asbest wordt gevonden.

Ouderdomsclausule
Bij oudere woningen dient u er als koper rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe(re) woningen. In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak niet nieuw is, dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Onder bod
Vraagprijs
250.000
Servicekosten per maand
€ 91,-
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Soort
Bovenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In centrum, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte ca.
75 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Energieklasse
B
Energielabel einddatum
28 januari 2031
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
CV ketel type
Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24A
CV ketel bouwjaar
2017

Buitenruimten

Tuin
Geen tuin

Parkeren

Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Redelijk tot goed
Waardering buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Kadaster

Perceelnummer
6250
Sectie
B
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Indexnummer
A3

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod