Uithoorn – Prinses Christinalaan 75

Unieke hoekwoning, die geheel naar eigen smaak te moderniseren is, gelegen op een ruim perceel met garage en een zeer royale tuin! De woning beschikt over 4 (slaap)kamers, parkeergelegenheid op eigen terrein en een klein balkon. De woning is gelegen in de woonwijk Thamerdal met alle voorzieningen in de nabije omgeving.

Indeling
Begane grond: entree met toilet en fonteintje biedt toegang tot de hal. De hal heeft een praktische keldertrapkast met extra bergruimte onder de trap/vloer. Tevens biedt de hal toegang tot de dichte keuken en de woonkamer. De doorzonwoonkamer heeft een moederhaard. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin. De dichte keuken kan bij de woonkamer getrokken worden. Tevens biedt de keuken toegang tot de achtertuin

Eerste verdieping: overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning is de eerste (slaap)kamer gelegen. Deze slaapkamer heeft twee inbouwkasten en een Frans balkon. Tevens bevind zich aan de voorzijde de badkamer, welke voorzien is van een douche, tweede toilet en een wastafel. Aan de achterzijde van de woning liggen twee (slaap)kamers. De grote slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en een balkon, welke gesitueerd is op het zuidwesten. Op de overloop bevindt zich tevens een opbergkast en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: overloop met een wateraansluiting en opbergruimte achter de knieschotten biedt toegang tot de vierde (slaap)kamer. De slaapkamer is voorzien van een kleine dakkapel en heeft opbergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 403 m2. De woning beschikt over een voor- , zij en achtertuin. De voortuin is gesitueerd op het noordoosten en is afgewerkt met diverse beplanting. De zeer royale achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en is tevens te bereiken via de garage en een achterom. In de tuin staat een stenen schuur, welke voorzien is van elektra. Tevens is er parkeergelegenheid om eigen terrein.

Garage
De garage met puntdak is circa 18m2 groot. De garage is te bereiken via openslaande deuren aan de voorzijde en een zijdeur. De garage is voorzien van elektra en een wateraansluiting.

Locatie
De woning is gelegen in de woonwijk Thamerdal. Deze wijk ligt op korte afstand van het winkelcentrum Amstelplein en het Oude Dorp van Uithoorn. In het oude dorpscentrum vindt u verschillende winkels en gezellige horecagelegenheden aan rivier de Amstel. Op loopafstand is kinderopvang en een basisschool te vinden. In de nabije omgeving bevinden zich tevens diverse andere scholen (zowel basis- als middelbaar onderwijs), (sport)verenigingen en het busstation. Door de centrale ligging zijn er goede verbindingen met uitvalswegen naar de grote steden. In de nabije toekomst (circa 2024) wordt de sneltram vanuit Amstelveen doorgetrokken Uithoorn met de eindhalte in het Oude Dorp.

Bijzonderheden:
• De woning is geheel naar eigen smaak te moderniseren;
• De woning is gelegen op een perceel van 403m2;
• De woning beschikt over een garage en een schuur;
• Extra opbergruimte onder de gang middels een keldertrapkast;
• Riante tuin gelegen op het zuidwesten;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein;
• Rustige ligging in woonwijk nabij oude dorpskern;
• Bij verkoop wordt een clausule van niet-zelfbewoning, een asbestclausule en een ouderdomsclausule opgenomen in de
koopakte.

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Beide partijen zijn overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Ouderdomsclausule
Bij oudere woningen dient u er als koper rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe(re) woningen. In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak niet nieuw is, dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd.

Asbestclausule
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen moeten speciale maatregelen worden getroffen, die staan beschreven in de Milieuwet. In de koopovereenkomst zal een asbestclausule worden opgenomen, inhoudende dat de koper verklaart dat hij hiermee bekend is en daarmee de verkoper vrijwaart van iedere aansprakelijkheid als er inderdaad asbest wordt gevonden.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Vraagprijs
375.000
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Hoekwoning
Bouwjaar
1954
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte ca.
97 m2
Perceeloppervlakte ca.
403 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Energieklasse
D
Energielabel einddatum
27 oktober 2030
Isolatie
Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
Moederhaard
Warm water
Geiser eigendom

Buitenruimten

Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Kwaliteit
Normaal

Parkeren

Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Voorzieningen
Elektra, Water
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Capaciteit
1
Totaal aantal garages
1

Dak

Dak type
Zadeldak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Redelijk
Waardering buiten
Redelijk
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
Buitenzonwering, Glasvezel kabel

Kadaster

Perceelnummer
3666
Sectie
B
Oppervlakte ca.
303 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceelnummer
7530
Sectie
B
Oppervlakte ca.
100 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Brochure

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod