Uithoorn – Geertruidahoeve 45

Gelegen in de woonwijk De Legmeer, vindt u deze hoek-schakelvilla met royale tuin en een separate garage. De lichte, Z-vormige woonkamer is voorzien van een haard en een leisteenvloer. Naast de woonkamer is de open keuken gelegen met een deur naar de afgesloten bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers die zijn voorzien van een schuifkastenwand. De badkamer beschikt over een lichtkoepel. De voor-, zij- en achtertuin zijn voorzien van bestrating en beplanting. In de tuin staat een vrijstaande houten schuur. Tevens beschikt de woning over een separate garage.
De woning is gelegen in de woonwijk De Legmeer, nabij het buurtwinkelcentrum. Diverse scholen en bushaltes liggen op loopafstand. Door de centrale ligging zijn er goede verbindingen met uitvalswegen naar de grote steden.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast, apart toilet en trapopgang, Z-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin, open keuken en toegang tot de bijkeuken met wasmachine aansluiting;
Eerste verdieping: Overloop met cv-kast, slaapkamer 1 met vaste schuifkast en wastafel, slaapkamer 2 met vaste schuifkast en badkamer met bad, douche, toilet, wastafelmeubel en lichtkoepel.

Tuin
De gehele tuin is voorzien van bestrating en beplanting en is keurig aangelegd. De zijtuin beschikt tevens over een gazon. De achtertuin is voorzien van een vrijstaande houten schuur, een vijver en zonneschermen. Het perceel is omheind door middel van een heg.

Locatie
De woning is gelegen in de woonwijk De Legmeer. Diverse scholen liggen op loopafstand, evenals het eigen buurt winkelcentrum met onder andere een supermarkt, (afhaal)restaurants en een kapper. De bushalte Aan de Zoom is op nog geen minuut afstand gelegen. Andere scholen, winkels en bushaltes zijn in de nabije omgeving te vinden. Door de centrale ligging van Uithoorn, zijn er goede verbindingen met uitvalswegen.

Bijzonderheden
• De woning (vraagprijs € 499.000,- k.k.) en de garage (vraagprijs € 30.000,- k.k.) worden separaat aangeboden;
• De woning ligt op een ruim perceel van in totaal 410 m²;
• Door de centrale ligging zijn zowel voorzieningen als uitvalswegen goed bereikbaar;
• De huidige eigenaar heeft een strook gemeente grond (van ca. 3,50 meter breed) in gebruik met toestemming van de Gemeente Uithoorn.

Datum oplevering
In overleg.

Energielabel
Het energielabel laat met labelklassen (A++ tot en met G) zien hoe energiezuinig een woning is. Ook geeft het energielabel inzicht in maatregelen die energie besparen. Woningen met een A(++)-label zijn het energiezuinigst en woningen die het minst zuinig zijn krijgen een G-label.
Het definitieve energielabel van deze woning is D.

Lasten met betrekking tot de woning
Onroerend zaakbelasting (OZB) : € 427,36 per jaar (2019) woning
Onroerend zaakbelasting (OZB) : € 25,13 per jaar (2019) garage
Rioolrecht : € 244,22 per jaar (2019)
Waterschapslasten : € 263,94 per jaar (2019)
Afvalstoffenheffing : € 327,17 per jaar (2019)

Bodemverontreiniging/asbest
• Aan verkoper is niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik als woonhuis of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen
• Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig
• Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt

Asbestclausule
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen moeten speciale maatregelen worden getroffen, die staan beschreven in de Milieuwet. In de koopovereenkomst zal een asbestclausule worden opgenomen, inhoudende dat de koper verklaart dat hij hiermee bekend is en daarmee de verkoper vrijwaart van iedere aansprakelijkheid als er inderdaad asbest wordt gevonden.

Ouderdomsclausule
Bij oudere woningen dient u er als koper rekening mee te houden dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager kunnen liggen dan bij nieuwe(re) woningen. In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak niet nieuw is, dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Onder bod
Vraagprijs
499.000
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Villa
Type
Geschakelde woning
Bouwjaar
1975
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte ca.
145 m2
Perceeloppervlakte ca.
429 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Energieklasse
D
Energielabel einddatum
12 april 2029
Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
CV ketel type
Nefit
CV ketel bouwjaar
1999

Buitenruimten

Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Type
Achtertuin
Kwaliteit
Normaal

Parkeren

Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Dak

Dak type
Plat dak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Goed
Waardering buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Kadaster

Perceelnummer
6724
Sectie
B
Oppervlakte ca.
318 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceelnummer
9192
Sectie
B
Oppervlakte ca.
92 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceelnummer
6549
Sectie
B
Oppervlakte ca.
19 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Brochure

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod