Uithoorn – Constantijn Huygenslaan 25

Aan een rustige laan in de woonwijk Zijdelwaard en met uitzicht op groen, ligt deze volledig te renoveren en te moderniseren tussenwoning. Er is veel achterstallig onderhoud, de woning staat leeg en is per direct beschikbaar. De woning beschikt op de begane grond over een woonkamer en dichte keuken, beiden met een deur naar de achtertuin. Ook is er een keldertrapkast aanwezig. Op de eerste verdieping zijn drie (slaap)kamers en de badkamer te vinden. Een extra kamer met een dakkapel is gesitueerd op de tweede verdieping. De diepe achtertuin ligt op het noordoosten, bovendien is er een eigen berging welke bereikbaar is via het achterpad.

Op slechts enkele minuten loopafstand zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals het winkelcentrum Zijdelwaard, het busstation en (basis)scholen. Uithoorn heeft tevens een gunstige ligging t.o.v. omliggende steden zoals Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast (voorzien van 2 groepen en 3 fase), trapopgang, keldertrapkast en toilet. Doorzonwoonkamer met een deur naar de achtertuin. Dichte keuken met eveneens een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop met een vaste kast. Slaapkamer aan de voorzijde. Twee slaapkamers aan de achterzijde. Badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Tweede verdieping: Overloop met opstelplaats van de c.v.-ketel en een dakraam. Kamer met een dakkapel.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en beschikt over een buitenkraan. De tuin dient opgeknapt te worden en is bereikbaar via een achterom. De bij de woning behorende berging is via de tuin en het achterpad te bereiken.

Locatie
De woning ligt aan een rustige straat en kijkt aan de voorzijde uit op groen. Door de centrale ligging in Uithoorn zijn Winkelcentrum Zijdelwaard, het busstation en diverse scholen (zowel basis- als middelbaar onderwijs) op slechts enkele minuten loopafstand te vinden. Ook uitvalswegen liggen nabij, waardoor de omliggende plaatsen zoals Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp en Mijdrecht gemakkelijk en snel te bereiken zijn.

Bijzonderheden
• De woning dient zowel intern als extern volledig gerenoveerd te worden;
• Het betreft een voormalige huurwoning;
• De woning is per direct beschikbaar;
• De deur van de schuur is defect;
• Er zijn geen plattegronden van de woning aanwezig;
• De koopovereenkomst zal worden opgemaakt door EKZ | Makelaars;
• De levering zal plaatsvinden via ThissenGroutarsVrancken Team Notarissen in Maastricht.

Niet-zelfbewoningsclausule
Verkoper heeft Koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit hij het Verkochte zelf nooit feitelijk heeft gebruikt en dat hij Koper derhalve niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van casu quo gebreken aan het Verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij daarvan zelf feitelijk het gebruik had gehad. Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van Koper komen en dat daar bij vaststelling van de koopprijs rekening is gehouden.

Asbestclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw c.q. eventuele verbouwing van het Verkochte niet ongebruikelijk was om asbest c.q. asbesthoudende materialen in de bouw te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van asbest c.q. asbesthoudende materialen in het Verkochte. Hij is ermee bekend dat op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen getroffen dienen te worden voor de verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen en dat daaraan extra kosten verbonden zijn. Koper verklaart Verkoper daarop nimmer te zullen aanspreken en vrijwaart Verkoper voor alle mogelijke aanspraken die uit de aanwezigheid en/of verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het Verkochte meer dan 58 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de (bouw)kwaliteit gesteld mogen worden in het algemeen (aanzienlijk) lager liggen dan bij nieuwe gebouwen. Koper aanvaardt alle in verband met die lagere bouwkwaliteit voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het Verkochte , ook voor zover die een tijdelijke belemmering voor het normaal gebruik van het Verkochte zouden kunnen zijn.

Tenzij Verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de kwaliteit van onder andere de fundering, de vloeren, het dak/de daken, de leidingen voor elektriciteit, water en – indien van toepassing – gas, de riolering, de muren/gevels, de schoorstenen, de goten, het houtwerk van kozijnen, ramen en deuren met hang-en-sluitwerk en de beglazing, de afwezigheid van enig ongedierte casu quo schimmels (houtworm, boktor, zwam, et cetera) en voor de afwezigheid van doorslaand vocht en/of optrekkend vocht.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Onder bod
Vraagprijs
215.000
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte ca.
85 m2
Perceeloppervlakte ca.
149 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Energieklasse
E
Energielabel einddatum
8 juni 2027
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
CV ketel type
Remeha
CV ketel bouwjaar
2015

Buitenruimten

Tuin
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Kwaliteit
Normaal

Parkeren

Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Dak

Dak type
Zadeldak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Slecht tot matig
Waardering buiten
Slecht tot matig
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel

Kadaster

Perceelnummer
7845
Sectie
B
Oppervlakte ca.
149 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Maak een afspraak Bel ons Aanbod