Uithoorn – Achterberglaan 28

Ruime gezinswoning met een fijne, zonnige eindtuin. Zeer gunstig gelegen, nabij winkelcentrum Zijdelwaard, in de groene en kindvriendelijke woonwijk Zijdelwaard. Een ideale woning aan een relatief rustige ventweg.

De begane grond beschikt over een lichte, Z-vormige woonkamer met een dichte, aangrenzende keuken. Vanuit de keuken is er, via een deur, toegang tot de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers en de ruime badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een overloop en een ruime zolderkamer met dakkapel. De woning beschikt over een stenen berging die bereikbaar is vanuit de achtertuin.

De woning kijkt aan de voorzijde uit op een groenstrook met gras en bomen. Op loopafstand vindt u het moderne hoofdwinkelcentrum van Uithoorn (Zijdelwaard), het Libellebos, (basis)scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Door de centrale ligging is er ook een goede verbinding met uitvalswegen naar omliggende steden zoals Amstelveen, Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Utrecht.

Indeling

Begane grond
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet. Lichte, Z-vormige, woonkamer met een erker aan de voorzijde, vaste kasten en een trapkast. Dichte “American-kitchen” in witte uitvoering en voorzien van een gasfornuis, RVS-afzuigkap en deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat uit een overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, één slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer die voorzien is van een ruime douche, wastafel, 2e toilet en de aansluiting voor de wasmachine. De twee grootste slaapkamers beschikken beiden over vaste kasten.

Tweede verdieping
De tweede verdieping beschikt over een ruime overloop met de opstelplaats van de c.v.-ketel en een dakraam. Daarnaast is er een ruime zolderkamer met een dakkapel aan de achterzijde, een dakraam aan de voorzijde en een wastafel.

Tuin
De woning heeft een fijne voor- en achtertuin. De voortuin is gelegen aan de parallelweg met een brede groenstrook, waardoor u hier relatief vrij uitzicht heeft. De diepe achtertuin is een zogenaamde “eindtuin”, waardoor er geen andere bewoners hoeven te passeren, en is ruim 10 meter diep. Door gunstige de ligging kunt u hier tot in de avonduren van de zon genieten. De tuin is keurig aangelegd en heeft aan weerszijden speels aangelegde plantenborders. De achtertuin grenst direct aan de bij de woning behorende stenen berging met elektra. De achtertuin is via een achterpad bereikbaar.
Locatie
De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Zijdelwaard. In de directe omgeving bevinden zich diverse speelvoorzieningen, het gelijknamige winkelcentrum Zijdelwaard met een groot aanbod aan winkels, en de bushalte met directe verbindingen naar Amstelveen en Amsterdam. Nabij zijn ook verschillende scholen en sportverenigingen. Door de centrale ligging zijn er goede verbindingen met uitvalswegen richting o.a. Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

Bijzonderheden
• De woning is keurig onderhouden;
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
• De dakbedekking van de schuur is in het voorjaar van 2020 vernieuwd;
• De verlichting in de achtertuin functioneert, door kortsluiting, niet naar behoren;
• De woning biedt aan de voorzijde relatief vrij uitzicht over de ventweg en groenstrook;
• Zeer centrale ligging op korte afstand van onder andere het winkelcentrum Zijdelwaard.

Bodemverontreiniging/asbest
• Aan verkoper is niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik als woonhuis of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen.
• Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig.
• Aan verkoper is bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, namelijk in de afvoerpijp van de zoldervloer naar het dak. De aanwezigheid van meer asbest is bij verkoper niet bekend maar kan niet uitgesloten worden.

Asbestclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw c.q. eventuele verbouwing van het verkochte normale praktijk was asbest c.q. asbesthoudende materialen in de bouw te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van asbest c.q. asbesthoudende materialen in het verkochte. Hij is ermee bekend dat op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen getroffen dienen te worden voor de verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen en dat daaraan extra kosten verbonden zijn. Koper verklaart verkoper daarop nimmer te zullen aanspreken en vrijwaart verkoper voor alle mogelijke aanspraken die uit de aanwezigheid en/of verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het Verkochte meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de (bouw)kwaliteit gesteld mogen worden in het algemeen (aanzienlijk) lager liggen dan bij nieuwe gebouwen. Koper aanvaardt alle in verband met die lagere bouwkwaliteit voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het Verkochte, ook voor zover die een tijdelijke belemmering voor het normaal gebruik van het Verkochte zouden kunnen zijn. Tenzij Verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de kwaliteit van onder andere de fundering, de vloeren, het dak/de daken, de leidingen voor elektriciteit, water en – indien van toepassing – gas, de riolering, de muren/gevels, de schoorstenen, de goten, het houtwerk van kozijnen, ramen en deuren met hang-en-sluitwerk en de beglazing, de afwezigheid van enig ongedierte casu quo schimmels (houtworm, boktor, zwam, et cetera) en voor de afwezigheid van doorslaand vocht en/of optrekkend vocht.

Niet-zelfbewoningsclausule
Verkoper heeft Koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit hij het Verkochte sinds circa 1985 niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve Koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van casu quo gebreken aan het Verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij daarvan zelf feitelijk het gebruik had gehad. Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van Koper komen en dat daar bij vaststelling van de koopprijs rekening is gehouden.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
300.000
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1968
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte ca.
132 m2
Perceeloppervlakte ca.
155 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
24 augustus 2030
Isolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
CV ketel type
Bosch
CV ketel bouwjaar
2012

Buitenruimten

Tuin
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Kwaliteit
Verzorgd

Parkeren

Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Dak

Dak type
Zadeldak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Goed
Waardering buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Dakraam

Kadaster

Perceelnummer
6071
Sectie
B
Oppervlakte ca.
155 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Brochure

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod