Amstelveen – Kotter 130

Op een rustige locatie, in de kindvriendelijke woonwijk Waardhuizen, ligt deze uitgebouwde tussenwoning met een fijne, zonnige achtertuin op het zuiden. Deze ruime woning biedt veel privacy en is uitermate geschikt voor een gezin. Op relatief korte afstand zijn diverse winkelcentra, (internationale) scholen en sportverenigingen beschikbaar. Met openbaar vervoer (bus en sneltram) en diverse uitvalswegen zijn omliggende steden zoals Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Schiphol gemakkelijk bereikbaar.

De lichte, uitgebouwde woonkamer heeft een trapkast en een dubbele schuifpui naar de op het zuiden gesitueerde achtertuin. Er is een open L-vormige keuken aan de voorzijde. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer en twee (voorheen drie) slaapkamers, waarvan één met een Frans balkon. De tweede verdieping beschikt onder andere over een ruime slaapkamer met een dakkapel. Daarnaast is er een praktische bergvliering aanwezig. Extra bergruimte is te vinden in de extra grote stenen berging in de achtertuin.

Begane grond
Entree (met nieuwe voordeur) met schuifkast, toilet en meterkast voorzien van 6 groepen, aardlekschakelaar en slimme meter. Open, L-vormige keukeninrichting voorzien van een gaskookplaat, afzuigschouw, 1½ spoelbak en close in boilertje. Uitgebouwde en tuingerichte woonkamer met trapkast en dubbele schuifpui naar de zonnige achtertuin met veel privacy.

Eerste verdieping
Overloop, badkamer in beige/witte kleurstelling en voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en 2e toilet. Slaapkamer aan de voorzijde met een Frans balkon. Royale slaapkamer aan de achterzijde (voorheen twee) met een grote schuifkast.

Tweede verdieping
L-vormige overloop met werkhoek, dakraam, aansluiting voor de wasmachine en opstelplaats van de c.v.-ketel (eigendom 2020). Slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een dakkapel en zijkamer/werkruimte.

Tuin
De woning beschikt over een zonnige achtertuin, met veel privacy, gesitueerd op het zuiden. De gezellige tuin is keurig aangelegd en heeft goed onderhouden plantenborders. De achtergevel van de woning is voorzien van een zonnescherm. Door de gunstige ligging kunt u het grootste deel van de dag van de zon genieten. De achtertuin grenst vrijwel direct aan de gemeentelijke groenvoorziening waardoor u hier veel privacy en rust heeft. Achterin de tuin staat de grote stenen berging voorzien van elektra en extra een dubbele deur.

Locatie
De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijk wijk Waardhuizen, aan de rand van Amstelveen. In de nabije omgeving kunt u heerlijk wandelen en van de rust in de Bovenkerkerpolder genieten. De (internationale) scholen alsmede diverse sportvoorzieningen zoals het zwembad, hockey-/tennisvereniging en een golfcentrum zijn nabij beschikbaar. Voor uw boodschappen kunt u makkelijk terecht bij diverse winkelcentra (Waardhuizen, Middenhoven en Groenhof) en is er goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus en sneltram). Via omliggende uitvalswegen zijn de omliggende grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp en Schiphol gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden
• Bouwjaar van de woning circa 1982;
• De woning heeft een (auto)vrije ligging in een kindvriendelijke buurt;
• De woonkameruitbouw van circa 2,5 meter is in circa 2000 gerealiseerd;
• De begane grond is voorzien van vloerverwarming;
• Het stucwerk is in 2017 uitgevoerd;
• De c.v.-ketel (eigendom) is in september 2020 geïnstalleerd;
• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
• In het raam van de dakkapel op de tweede verdieping zit condens;
• Ideale tussenwoning voor gezinnen.

Niet-zelfbewoningsclausule
Verkoper heeft Koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit hij het Verkochte zelf nooit feitelijk heeft gebruikt en dat hij Koper derhalve niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van casu quo gebreken aan het Verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij daarvan zelf feitelijk het gebruik had gehad. Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van Koper komen en dat daar bij vaststelling van de koopprijs rekening is gehouden.

Asbestclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw c.q. eventuele verbouwing van het Verkochte niet ongebruikelijk was om asbest c.q. asbesthoudende materialen in de bouw te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van asbest c.q. asbesthoudende materialen in het Verkochte. Hij is ermee bekend dat op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen getroffen dienen te worden voor de verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen en dat daaraan extra kosten verbonden zijn. Koper verklaart Verkoper daarop nimmer te zullen aanspreken en vrijwaart Verkoper voor alle mogelijke aanspraken die uit de aanwezigheid en/of verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het Verkochte meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de (bouw)kwaliteit gesteld mogen worden in het algemeen (aanzienlijk) lager liggen dan bij nieuwe gebouwen. Koper aanvaardt alle in verband met die lagere bouwkwaliteit voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het Verkochte , ook voor zover die een tijdelijke belemmering voor het normaal gebruik van het Verkochte zouden kunnen zijn.

Tenzij Verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de kwaliteit van onder andere de fundering, de vloeren, het dak/de daken, de leidingen voor elektriciteit, water en – indien van toepassing – gas, de riolering, de muren/gevels, de schoorstenen, de goten, het houtwerk van kozijnen, ramen en deuren met hang-en-sluitwerk en de beglazing, de afwezigheid van enig ongedierte casu quo schimmels (houtworm, boktor, zwam, et cetera) en voor de afwezigheid van doorslaand vocht en/of optrekkend vocht.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
479.500
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1982
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk, Beschutte ligging

Indeling

Woonoppervlakte ca.
128 m2
Perceeloppervlakte ca.
125 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
15 september 2030
Isolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2020

Buitenruimten

Tuin
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Kwaliteit
Verzorgd

Parkeren

Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Dak

Dak type
Zadeldak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Redelijk tot goed
Waardering buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui, Frans balkon, Dakraam

Kadaster

Perceelnummer
2470
Sectie
L
Oppervlakte ca.
125 m2
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Brochure

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod