Amstelveen – Franciscus van Assisielaan 13

Gunstig gelegen driekamerappartement met balkon op het zonnige zuiden en vrij uitzicht op het groen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een appartementencomplex met lift en zal door de nieuwe eigenaar inwendig waarschijnlijk volledig gemoderniseerd worden. De centrale ligging in de woonwijk Keizer Karelpark maakt dat voorzieningen zoals de winkels in het Stadshart van Amstelveen, sportaccommodaties, uitvalswegen en openbaar vervoer (bus én sneltram) snel en gemakkelijk bereikbaar zijn.

Het appartement beschikt over een woonkamer met aangrenzende eetkamer aan de “achterzijde”. Hier heeft u uitzicht op het achtergelegen park en bovendien is via een schuifpui het balkon bereikbaar. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met ook een schuifpui naar het balkon. De dichte keuken en de badkamer zijn aan de voor-/galerijzijde van het appartement gesitueerd. Op de begane grond van het complex treft u de eigen (fietsen)berging.

Entree appartementencomplex:
Centrale hal met brievenbussen, toegang tot de bergingen, lift en trapopgang.

Appartement:
Entree met meterkast (voorzien van 4 groepen, aardlekschakelaar en een “slimme” meter). Binnenhal met toiletruimte en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met gashaard en voorzien van elektrische zonwering. Eetkamer met schuifpui naar het balkon. Slaapkamer aan de voorzijde met een gaskachel en twee vaste kasten. Slaapkamer aan de achterzijde met een vaste kast en schuifpui naar het balkon. Dichte keuken met een eenvoudig keukenblok, gaskachel, aansluiting voor de wasmachine en een vaste kast. De keuken geeft tevens toegang tot de badkamer met douche en wastafel. In een separate kast bevindt zich de boiler (huur) van 80 liter.

Berging
Het appartement beschikt over een eigen (fietsen)berging in de onderbouw van het complex. De berging is circa 6 m² groot en is voorzien van elektra.

Balkon
Het balkon van circa 4,7 m² is gelegen op het zonnige zuiden en is bereikbaar via de schuifpui in de eetkamer en de slaapkamer. Vanaf hier heeft u vrij uitzicht op het park en kunt u een groot deel van de dag genieten van de zon. Het balkon is voorzien van een zonnescherm.

Locatie:
Het appartement is centraal gelegen in de wijk Keizer Karelpark. Deze wijk kenmerkt zich door relatief veel groenvoorzieningen. Op steenworp afstand ligt het Augustinuspark alsmede diverse winkels aan de Lindenlaan. Voor uitgebreid winkelen, kunst en cultuur kunt u terecht in het nabijgelegen Stadshart, dat binnen enkele fietsminuten bereikbaar is. In de directe omgeving zijn bovendien diverse sportvoorzieningen beschikbaar. De ligging van het appartement is gunstig ten opzichte van openbaar vervoer (bus én sneltram) en de uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Schiphol, Hoofddorp en Utrecht.

Bijzonderheden:
• Centraal gelegen, inwendig te moderniseren, driekamerappartement;
• Balkon op het zonnige zuiden met vrij uitzicht;
• Gratis openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving;
• Gunstige ligging in de woonwijk Keizer Karelpark nabij veel voorzieningen;
• De woning (nog eens) digitaal bezichtigen? Dat kan via: https://new.virres.com/view/0b9a52848fe45

Asbestclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het ten tijde van de bouw c.q. eventuele verbouwing van het verkochte normale praktijk was asbest c.q. asbesthoudende materialen in de bouw te verwerken. Koper aanvaardt de eventuele aanwezigheid van asbest c.q. asbesthoudende materialen in het verkochte. Hij is ermee bekend dat op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen getroffen dienen te worden voor de verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen en dat daaraan extra kosten verbonden zijn. Koper verklaart verkoper daarop nimmer te zullen aanspreken en vrijwaart verkoper voor alle mogelijke aanspraken die uit de aanwezigheid en/of verwijdering en afvoer van asbest c.q. asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het Verkochte bijna 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de (bouw)kwaliteit gesteld mogen worden in het algemeen (aanzienlijk) lager liggen dan bij nieuwe gebouwen. Koper aanvaardt alle in verband met die lagere bouwkwaliteit voorzienbare of te verwachten tekortkomingen van het Verkochte, ook voor zover die een tijdelijke belemmering voor het normaal gebruik van het Verkochte zouden kunnen zijn. Tenzij Verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de kwaliteit van onder andere de fundering, de vloeren, het dak/de daken, de leidingen voor elektriciteit, water en – indien van toepassing – gas, de riolering, de muren/gevels, de schoorstenen, de goten, het houtwerk van kozijnen, ramen en deuren met hang-en-sluitwerk en de beglazing, de afwezigheid van enig ongedierte casu quo schimmels (houtworm, boktor, zwam, et cetera) en voor de afwezigheid van doorslaand vocht en/of optrekkend vocht.

Niet-zelfbewoningsclausule
Verkopers hebben Koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit zij het Verkochte sinds vele jaren niet zelf feitelijk hebben gebruikt en dat zij derhalve Koper niet hebben kunnen informeren over eigenschappen van casu quo gebreken aan het Verkochte waarvan zij op de hoogte zouden zijn geweest als zij daarvan zelf feitelijk het gebruik had gehad. Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van Koper komen en dat daar bij vaststelling van de koopprijs rekening is gehouden.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
280.000
Servicekosten per maand
€ 167,-
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Soort
Galerijflat
Bouwjaar
1961
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte ca.
68 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
Dubbelglas
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Elektrische boiler huur

Buitenruimten

Tuin
Geen tuin

Parkeren

Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Dak

Dak type
Plat dak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Redelijk tot goed
Waardering buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering

Kadaster

Perceelnummer
3326
Sectie
M
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Indexnummer
A9

Brochure

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod