Amstelveen – Fluweelboomlaan 117

Op de hoek van de Van der Hooplaan en de Sportlaan ligt een markant appartementencomplex met o.a. een ruim 3-kamerhoekappartement (oppervlakte circa 107 m2) met balkon gelegen op de 11e verdieping. Vanuit het appartement heeft u prachtig uitzicht over Amstelveen. In de afgesloten onderbouw bevindt zich een eigen (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats.

Indeling
Afgesloten centrale entree met bellenbord en brievenbussen. Met de liften of trap is het appartement bereikbaar.

Indeling appartement:
Ruime entree met garderobe, videofoon, meterkast en toegang tot alle vertrekken. Toilet met wandcloset en wastafelmeubel met spiegel. Ruime woonkamer met toegang tot het balkon (3,25 x 2,60) op het westen. Open keuken o.a. voorzien van een apothekerskast, Amerikaanse koelkast, ingebouwde koelkast, vaatwasmachine, keramische kookplaat, afzuigkap en combi-magnetron.
Masterbedroom, in wit/grijs uitgevoerde badkamer met ligbad, separate dubbele douche in cabine en dubbel wastafelmeubel, 2e slaapkamer en de technische ruimte (tevens de plaats van de wasmachine en de c.v.-combiketel).

Het appartementencomplex is gelegen op de hoek Van der Hooplaan/Sportlaan. Aan de Van der Hooplaan zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen beschikbaar en op relatief korte afstand bevindt zich het “Stadshart” van Amstelveen met diverse luxe en grotere speciaalzaken, alsmede de stadsschouwburg, het Cobramuseum, de openbare bibliotheek en de volksuniversiteit.
Tevens treft u in de nabijheid sportvoorzieningen en scholen (o.a. de Internationale School). Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer (bus- en sneltramverbindingen) en de uitvalswegen (A-9, A-10 en A-4).

Bijzonderheden:
• De huurprijs is inclusief privé parkeerplaats en servicekosten, maar exclusief gas/water/elektra;
• Het appartement wordt gestoffeerd en gedeeltelijk gemeubileerd verhuurd;
• Het betreft tijdelijke verhuur voor een periode van 2 jaar;
• Waarborgsom 2 maanden huur;
• Oplevering op korte termijn.

Criteria waar rekening mee gehouden wordt bij toewijzing:
1. Reactiesnelheid
In de basis geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Het initiatief om op een aangeboden woning te reageren ligt bij kandidaat-huurders. In geval van veel reacties kan het dus voorkomen dat bepaalde kandidaat-huurders niet meer worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden afgewezen.
2. Bron van inkomen/soort arbeidsovereenkomst
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een van goede naam en faam bekend staande werkgever heeft de voorkeur. Dit geeft opdrachtgever de meeste financiële zekerheid. Tijdelijke arbeidsovereenkomsten, (recent) zelfstandig ondernemerschap en andere vormen van inkomstenbronnen zoals alimentatie, een stagevergoeding, een garantstelling door derden, een erfenis, huurinkomsten etc., kunnen wel degelijk ook leiden tot toewijzing van een huurwoning, maar dat is maatwerk.
3. Hoogte van het inkomen
Na een eventuele minimale inkomenseis heeft het hoogste (gezamenlijke)inkomen de voorkeur. Dit geeft opdrachtgever de meeste financiële zekerheid ten aanzien van de nakoming van de financiële verplichtingen uit de huurovereenkomst.
4. Gedegen en controleerbaar positief huurverleden
Een kandidaat-huurder met een positieve en verifieerbare verhuurdersverklaring heeft de voorkeur. Kandidaat-huurders zonder aantoonbaar huurverleden is maatwerk, want dat vergt nadere informatie of onderzoek.
5. Een positieve screening van ID bewijs en solvabiliteit
Een kandidaat-huurder kan een woning alleen toegewezen krijgen onder het voorbehoud dat de identiteit kan worden geverifieerd en de financiële draagkracht in orde is. Om dit te toetsen voert de verhurende makelaar een grondige screening uit. Een onderdeel van deze screening is een handmatige controle op echtheidskenmerken van het ID uitgevoerd. De uitslag van deze screening kan leiden tot een afwijzing (ook na een initiële toewijzing).
6. Samenstelling huishouden
Het is belangrijk dat er een passende bewonerssamenstelling geldt per woning. Dit om overlast en schade te voorkomen, maar ook om bijvoorbeeld overbewoning van woningen te voorkomen. Er zal daarom bij toewijzing rekening worden gehouden met de bewonerssamenstelling per woning. Afhankelijk van het type woning hebben bepaalde samenstellingen de voorkeur. Dit is maatwerk per woning.
7. Passendheid in (de omgeving van) de aangeboden woning
In sommige gevallen kunnen de ligging van de huurwoning of de eigenschappen daarvan ertoe leiden dat bepaalde kandidaat-huurders in beginsel meer geschikt zijn dan anderen.
8. Gunning opdrachtgever
Voor iedere aangeboden woning geldt dat opdrachtgever uiteindelijk de keuze maakt tussen de kandidaat-huurders. De verhurende makelaar heeft op de uiteindelijke keuze geen invloed.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, foto’s de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 2.700,-
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Soort
Portiekflat
Bouwjaar
1997
Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte ca.
107 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
13

Energie

Energieklasse
A
Energielabel einddatum
17 May 2034
Isolatie
Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Buitenruimten

Tuin
Geen tuin

Parkeren

Garage
Parkeerkelder
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Parkeergarage

Dak

Dak type
Plat dak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Goed
Waardering buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Kadaster

Perceelnummer
5833
Sectie
M
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Indexnummer
59
Perceelnummer
5833
Sectie
M
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Indexnummer
124

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod