Amstelveen – Adriaen van Ostadelaan 4

AANMELDING VOOR HET MAKEN VAN EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK UITSLUITEND VIA E-MAIL: amstelveen@ekz.nl

Gelegen nabij het stadshart van Amstelveen vindt u op de 2e en 3e verdieping dit driekamer-hoekappartement (circa 80 m2) met moderne badkamer en keuken. De maisonnette heeft een lichte doorzonwoonkamer met parketvloer, een vernieuwde keuken met diverse apparatuur en een balkon op de eerste woonlaag. Op de bovenste woonlaag bevinden zich 2 fijne slaapkamers met dakkapel, een badkamer met douche en wastafel, een berging en een separate wasmachineruimte. Het appartement is erg gunstig gelegen ten opzichte van winkels (Stadshart Amstelveen), scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Tweede verdieping via trapopgang: Entree/hal met trap-/meterkast, toilet, keuken met koelkast met vriesvakje, elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine, toegang naar het balkon, doorzonwoonkamer met parketvloer.
Derde verdieping: Overloop, 2 slaapkamers met dakkapel, wasruimte met wasmachine, badkamer met douche en wastafel en separate bergruimte.

Op de begane grond bevindt zich nog een eigen berging.

Bijzonderheden appartement:
• Op de slaapverdieping bevinden zich twee bergingen, waarvan 1 met aansluiting voor wasmachine en droger;
• De badkamer is enige jaren gelden gemoderniseerd;
• Dakkapel in iedere slaapkamer;
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Bijzonderheden huurcontract:
• Ingangsdatum 15 juni 2024;
• De huurprijs is exclusief gas, water en elektra;
• Huurperiode twee (2) jaar, géén mogelijkheid tot verlenging;
• (Gezamenlijk) maandelijkse bruto inkomenseis tussen 2,5 en 3,5 keer de huurprijs;
• In principe geen borgstelling, de huurder dient de huur zelf te kunnen betalen;
• Bij overeenstemming dient er voor ingang huurovereenkomst een borg gestort te zijn ter grootte van 2 keer de maandhuur, alsmede de huur voor de eerste maand;
• Woningdelen en/of onderverhuur is niet toegestaan;
• Huisdieren uitsluitend toegestaan na voorafgaande goedkeuring verhuurder;
• Roken niet toegestaan.

Criteria waar rekening mee gehouden wordt bij toewijzing:
1. Reactiesnelheid
In de basis geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Het initiatief om op een aangeboden woning te reageren ligt bij kandidaat-huurders. In geval van veel reacties kan het dus voorkomen dat bepaalde kandidaat-huurders niet meer worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden afgewezen.
2. Bron van inkomen/soort arbeidsovereenkomst
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een van goede naam en faam bekend staande werkgever heeft de voorkeur. Dit geeft opdrachtgever de meeste financiële zekerheid. Tijdelijke arbeidsovereenkomsten, (recent) zelfstandig ondernemerschap en andere vormen van inkomstenbronnen zoals alimentatie, een stagevergoeding, een garantstelling door derden, een erfenis, huurinkomsten etc., kunnen wel degelijk ook leiden tot toewijzing van een huurwoning, maar dat is maatwerk.
3. Hoogte van het inkomen
Na een eventuele minimale inkomenseis heeft het hoogste (gezamenlijke)inkomen de voorkeur. Dit geeft opdrachtgever de meeste financiële zekerheid ten aanzien van de nakoming van de financiële verplichtingen uit de huurovereenkomst.
4. Gedegen en controleerbaar positief huurverleden
Een kandidaat-huurder met een positieve en verifieerbare verhuurdersverklaring heeft de voorkeur. Kandidaat-huurders zonder aantoonbaar huurverleden is maatwerk, want dat vergt nadere informatie of onderzoek.
5. Een positieve screening van ID bewijs en solvabiliteit
Een kandidaat-huurder kan een woning alleen toegewezen krijgen onder het voorbehoud dat de identiteit kan worden geverifieerd en de financiële draagkracht in orde is. Om dit te toetsen voert de verhurende makelaar een grondige screening uit. Een onderdeel van deze screening is een handmatige controle op echtheidskenmerken van het ID uitgevoerd. De uitslag van deze screening kan leiden tot een afwijzing (ook na een initiële toewijzing).
6. Samenstelling huishouden
Het is belangrijk dat er een passende bewonerssamenstelling geldt per woning. Dit om overlast en schade te voorkomen, maar ook om bijvoorbeeld overbewoning van woningen te voorkomen. Er zal daarom bij toewijzing rekening worden gehouden met de bewonerssamenstelling per woning. Afhankelijk van het type woning hebben bepaalde samenstellingen de voorkeur. Dit is maatwerk per woning.
7. Passendheid in (de omgeving van) de aangeboden woning
In sommige gevallen kunnen de ligging van de huurwoning of de eigenschappen daarvan ertoe leiden dat bepaalde kandidaat-huurders in beginsel meer geschikt zijn dan anderen.
8. Gunning opdrachtgever
Voor iedere aangeboden woning geldt dat opdrachtgever uiteindelijk de keuze maakt tussen de kandidaat-huurders. De verhurende makelaar heeft op de uiteindelijke keuze geen invloed.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, foto’s de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Algemeen

Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.600,-
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Soort
Maisonnette
Bouwjaar
1955
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In centrum, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte ca.
80 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3

Energie

Energieklasse
F
Energielabel einddatum
15 May 2034
Isolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
CV ketel type
Combi HR
CV ketel bouwjaar
2018

Buitenruimten

Tuin
Geen tuin

Parkeren

Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Dak

Dak type
Zadeldak

Gebruik

Permanente bewoning
Ja
Waardering binnen
Redelijk tot goed
Waardering buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Kadaster

Maak een afspraak Bel ons Aanbod