Woning verkopen Uithoorn

Wellicht heeft u plannen om binnenkort uw woning in Uithoorn te verkopen. Uiteraard is het dan belangrijk dat u hier een goede prijs voor krijgt. Zeker als u een nieuwe woning op het oog heeft is het prettig om uw huidige woning goed te verkopen. Wij van EKZ Makelaars kunnen u van passend advies voorzien over de verkoop van uw woning. Het succesvol verkopen van een woning vergt namelijk tijd en moeite. In deze blog leggen wij graag aan u uit hoe we uw woning op de beste manier kunnen verkopen.

Bepalen van de verkoopprijs

Uithoorn is een mooie, en gewilde plaats om te wonen. Het woningaanbod is tegenwoordig echter klein, terwijl de vraag wel groot is. Voor het verkopen van uw woning is dit gunstig. Wij staan u daarom graag bij om de beste prijs voor uw woning te krijgen. Onze specialisten weten namelijk precies hoe u dit moet aanpakken. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van de markt.

Een verkoopprijs bepalen is niet gemakkelijk. Het hangt namelijk af van verschillende factoren van de woning. Wij houden rekening met de marktwaarde en geven u advies over de beste verkoopprijs. Bepaalde bouwkundige aspecten en de staat spelen een grote rol. Wanneer u nog iets aan uw woning kunt verbeteren raden we dit bijvoorbeeld ook aan, zodat u een hogere verkoopprijs kunt vragen. In de huidige markt en met behulp van een passende verkoopstrategie kunt u er zeker van zijn dat uw woning snel verkocht is.

Presentatie van uw woning

Bij de verkoop van een woning is een goede presentatie van essentieel belang. Dit zijn goede nette en professionele foto’s van alle vertrekken binnen de woning en nette foto’s van de buitenkant. Belangrijk is dat de woning aantrekkelijk en representatief oogt om verkoop te stimuleren. Wij regelen dit voor u.

U wilt natuurlijk ook weten hoe de voortgang van zaken is omtrent de verkoop van uw woning. We communiceren regelmatig naar u. Dit onder andere over de interesse, potentiële kopers en of er nog dingen moeten worden aangepast. We informeren bij een bod over de verdere gang van zaken en hoe het verkoopproces stap voor stap eruit komt te zien.

Meer informatie? Neem contact op!

Wanneer u meer informatie wilt over het verkopen van uw woning in Uithoorn kunt u direct contact met ons opnemen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod