Verkoopmakelaar Amstelveen

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in de regio Amstelveen? Dan is EKZ Makelaars uw ideale partner. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij als verkoopmakelaar een begrip in de regio. Wij kunnen zowel bij woningen en bedrijfsvastgoed fungeren als verkoopmakelaar.

Kwaliteit staat bij ons voorop en dat ziet u terug in onze dienstverlening. Naast kwaliteit hechten namelijk ook veel waarde aan begeleiding door gekwalificeerde en gecertificeerde mensen. Onze mensen kunnen u van dienst zijn met hun expertise op het gebied van woningen en bedrijfspanden als verkoop-, maar ook als aankoop-, nieuwbouw- of verhuurmakelaar. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

De diensten van EKZ Makelaars in Amstelveen

Als verkoopmakelaar in de regio Amstelveen staan wij u graag bij in het proces. Uit onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat bij verkoop van een huis goede begeleiding zeer belangrijk is. De huizenmarkt verandert constant, in uw voor- of nadeel. Wij geven u graag tips waar u op moet letten om het gewenste en beste resultaat te behalen. Wij streven altijd naar een succesvolle afhandeling van uw verkooptraject.

Uw belang staat bij ons ten alle tijden voorop. Wij streven er dan ook naar om uw huis voor u zo goed mogelijk te verkopen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de presentatie naar kopers altijd in orde zal zijn. Op deze manier kunt u met een gerust gevoel (op zoek) naar uw nieuwe woning.

Waarom moet u voor EKZ Makelaars kiezen?

  • Actief in heel Amstelland, vanuit vestigingen in Amstelveen en Uithoorn
  • Een Funda review van gemiddeld 9,3
  • Uw belang staat voorop
  • Hoog opgeleid team
  • Kwaliteit van de dienstverlening staat bovenaan

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze diensten als verkoopmakelaar in Amstelveen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod