Zonder zorgen uw huis verkopen

EKZ | Makelaars als verkoopmakelaar

Het verkopen van uw huis maken wij gemakkelijk voor u

Een woning verkopen in de regio Amstelland is meer dan alleen het plaatsen van een te koop bord in de voortuin. Ook met alleen foto’s en een wervende tekst op het internet of een advertentie in de krant volstaan in de praktijk niet om uw huis optimaal te verkopen. De ontwikkelingen gaan zo snel dat deskundige begeleiding belangrijk is, mits u uw huis voor de juiste prijs en op de juiste manier wilt verkopen natuurlijk.

Veranderingen in de woningmarkt, wat zijn de gevolgen?

De woningmarkt in de gemeenten Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen is de afgelopen tijd behoorlijk veranderd. Het woningaanbod is flink afgenomen, er worden te weinig nieuwe woningen gebouwd en dat terwijl kopers steeds hogere eisen aan hun nieuwe woning stellen. We hebben te maken met thuiswerkers, tweeverdieners, éénoudergezinnen of parttime werkers en dit is slechts een greep uit de verscheidene gezinssituaties die anno 2020 om verschillende woonoplossingen vragen. Deze veranderingen in woonsituaties hebben ook invloed op het verkopen van uw woning. Wij bij EKZ | Makelaars weten precies hoe we hier op in kunnen spelen en zorgen ervoor dat het verkopen van uw huis goed verloopt.

Uitstekende wisselwerking tussen Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen

EKZ | Makelaars is met haar vestigingen in Amstelveen en Uithoorn een toonaangevend makelaarskantoor dat precies weet hoe de beste resultaten te halen in de regio . De wisselwerking tussen onze twee vestigingen wordt daarom ook optimaal benut. Wekelijks ontmoeten wij tientallen kandidaat-kopers. Zowel binnen onze kantoren als tijdens het bezichtigen van woningen.

Ook de waarde-inducatie van uw woning verzorgen wij

Kiest u voor EKZ | Makelaars als verkoopmakelaar komen wij vrijblijvend langs om de indicatieve woningopbrengst te bepalen en uw wensen te bespreken. Samen met u bepalen uiteindelijk een optimale vraagprijs en de voor u beste verkoopstrategie.

De expertise van EKZ | Makelaars benutten?

Wilt u graag zekerheid dat uw woningverkoop in goede handen is en gebruik maken van professionals waarbij bij service nummer 1 is, dan moet u zeker contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst! Neem hier direct contact met ons op!

Ik zoek een aankoopmakelaar

Op zoek naar een geschikte woning voor u of uw gezin?
Natuurlijk kunnen wij u daar óók uitstekend bij van dienst zijn!

Wat wij voor u betekenen als aankoopmakelaar

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw huis.

Bekijk ons woningaanbod

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod