Taxatie Uithoorn

Heeft u een taxatierapport nodig van uw woning? EKZ Makelaars helpt u graag met het maken van dit rapport. Een Taxatierapport kan om diverse redenen noodzakelijk zijn. In verband met het verkrijgen van een hypothecaire lening bijvoorbeeld, of de afdracht van successie aan de belastingdienst in geval van een overlijden. Een zorgvuldige bepaling van de waarde van uw woning is dan erg belangrijk.

Verschillende soorten taxaties

EKZ | Makelaars biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van taxatie in Uithoorn, welke voor diverse situaties geschikt zijn:

1. Gratis waardebepaling

Een gratis waardebepaling van uw woning en verkoopadvies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Wij maken hier geen rapportage van, maar bespreken direct de waarde. Dit is geschikt als u een niet-vastgelegde indicatie wilt hebben van de waarde van uw woning, bijvoorbeeld wanneer u overweegt uw huis te verkopen.

2. NWWI-taxatie

Als NVM makelaars-taxateur o.g., ingeschreven in het register van VastgoedCert, worden onze taxaties geaccepteerd door alle financiële instellingen. Wij brengen een bezoek aan uw woning en werken op kantoor het taxatierapport uit. Er wordt onderzoek gedaan naar bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, bouwtechnische staat, verbouwingsmogelijkheden, kadastrale inschrijving, bijzondere publieks- en/of privaatrechtelijke bepalingen. Kortom, alle informatie die nodig is om tot een weloverwogen waardebepaling te komen.

De bevindingen worden vastgelegd in een uitgebreid NVM-taxatierapport. U kunt natuurlijk ook voor uw NWWI-taxatie bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over taxatie Uithoorn?

Wilt u meer informatie over onze  verschillende soorten taxaties? Of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 020-42 62 452 (Amstelveen) of 0297-567 863 (Uithoorn). U kunt ook mailen naar amstelveen@ekz.nl of uithoorn@ekz.nl. Geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten? Maak een afspraak met een van onze gecertificeerde taxateurs!

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod