Mijn favorieten

Over EKZ Makelaars

EKZ Makelaars is uw aankoop-, verkoop-, nieuwbouw-, huur- en verhuurmakelaar op het gebied van zowel woningen als bedrijfspanden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor taxatie.
 
Naast bemiddeling bij aan- en verkoop van bestaande woningen en bedrijfs-onroerend goed, is EKZ actief met de advisering bij koop en verkoop van verschillende nieuwbouwprojecten. De Dorpshaven in Aalsmeer, De Heemse Heeren in Amstelveen, De Regentes en Wonen in Buitengoed in Uithoorn en Wonen aan de Boterdijk in De Kwakel zijn voorbeelden van nieuwbouwprojecten waarbij EKZ betrokken is geweest.
 

Onze vestigingen

EKZ Makelaars heeft 2 vestigingen, één vestiging in Amstelveen en één vestiging in Uithoorn. Onze vestiging in Amstelveen is gelegen op het Hueseplein 12. De vestiging is telefonisch bereikbaar via 020-42 62 452 en via het mailadres amstelveen@ekz.nl. Onze vestiging in Uithoorn is gelegen op de Wiegerbruinlaan 39. U kunt de vestiging telefonisch bereiken via 0297-567 863 en via het mailadres uithoorn@ekz.nl.
 

Onze makelaars en medewerkers

Mede door het enthousiasme, doorzettingsvermogen en de professionaliteit van onze makelaars en medewerkers, neemt EKZ | Makelaars in de regio een sterke marktpositie in. Bent u op zoek naar begeleiding bij verkoop of aankoop of naar een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of bedrijfspand? Dan zit u goed bij EKZ Makelaars.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 020-4262452 (Amstelveen) of 0297-567863 (Uithoorn). U kunt ook mailen naar amstelveen@ekz.nl of uithoorn@ekz.nl.