Makelaar Uithoorn

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Uithoorn bent u bij EKZ Makelaars letterlijk aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 40 jaar een uitstekende naam in de regio als klantgericht makelaarskantoor, voor zowel woningen als bedrijfsvastgoed. Uiteraard staat kwaliteit staat bij ons voorop. Tevens hechten wij veel waarde aan begeleiding door gekwalificeerde en gecertificeerde mensen die hart hebben voor hun klanten.  Zij kunnen u met hun expertise op het gebied van woningen en bedrijfspanden van dienst zijn als aankoop-, verkoop-, nieuwbouw– of verhuurmakelaar. Wij vertellen u dan ook graag meer over onze diensten en waarom u voor EKZ makelaars zou moeten kiezen.

De diensten van EKZ makelaars in Uithoorn

Kantoor EKZ Makelaars

Zoals gezegd kunnen wij u van dienst zijn als aankoop-, verkoop-, nieuwbouw- of verhuurmakelaar. Het maakt hierbij niet uit of het om een woning of bedrijfspand gaat. Wij staan u graag bij. Uit ervaring hebben wij geleerd dat goede begeleiding bij de aan- of verkoop van een huis zeer belangrijk is. De huizenmarkt verandert continu en kan op sommige momenten zowel sterk in uw voordeel of nadeel zijn. Wij geven onze klanten dat ook altijd tips om op te letten om het beste en gewenste resultaat te kunnen behalen. Op deze manier streven wij naar een succesvolle afhandeling van uw aan- of verkooptraject.

Waarom kiezen voor EKZ makelaars?

  • Kwaliteit van de dienstverlening staat bovenaan
  • Hoog opgeleid team
  • Uw belang staat voorop
  • Een Funda review van gemiddeld 9,3
  • Actief in heel Amstelland, vanuit vestigingen in Amstelveen en Uithoorn

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten als makelaar in Uithoorn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag verder. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en hopen op een succesvolle afhandeling van uw traject.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod