Makelaar Amstelveen

Bent u op zoek naar een makelaar in Amstelveen? Dan bent u bij EKZ Makelaars aan het juiste adres! Letterlijk! EKZ Makelaars heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de regio als een klantgericht makelaarskantoor. Dit geldt voor woningen en bedrijfsvastgoed. Bij ons staat kwaliteit uiteraard bovenaan. Naast kwaliteit hechten wij ook veel waarde aan begeleiding door gekwalificeerde en gecertificeerde mensen die het belang van de klant bovenaan heeft staan. Onze mensen kunnen u van dienst zijn met hun expertise op het gebied van woningen en bedrijfspanden als aankoop-, verkoop-, nieuwbouw- of verhuurmakelaar. Wilt u meer informatie over een makelaar in Amstelveen? Lees dan snel verder!

De diensten van EKZ Makelaars in Amstelveen

Makelaar Amstelveen

 

Wij kunnen u dus van dienst zijn met betrekking tot aankoop-, verkoop-, nieuwbouw- of als verhuurmakelaar. Het maakt niet uit of het gaat om een woning of bedrijfspand. Wij van EKZ Makelaars staan u graag bij in het proces. Uit onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat bij de aan- of verkoop van een huis goede begeleiding zeer belangrijk is. De huizenmarkt verandert constant, in uw voor- of nadeel. Wij geven u graag tips waar u op moet letten om het gewenste en beste resultaat te behalen. Wij streven altijd naar een succesvolle afhandeling van uw aan- of verkooptraject.

Waarom moet u voor EKZ Makelaars kiezen?

  • Actief in heel Amstelland, vanuit vestigingen in Amstelveen en Uithoorn
  • Een Funda review van gemiddeld 9,3
  • Uw belang staat voorop
  • Hoog opgeleid team
  • Kwaliteit van de dienstverlening staat bovenaan

Wilt u meer informatie over ons als Makelaar Amstelveen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze diensten als makelaar in Amstelveen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door onderstaan contactformulier in te vullen.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod