Huis verhuren

Gaat u voor een lange periode naar het buitenland? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u uw oude huis verhuren? Dan bent u bij EKZ | Makelaars aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van woningen. Zo kunt u met een gerust hart naar het buitenland of verhuizen naar uw nieuwe woning, terwijl wij de verhuur van uw huis organiseren. Graag vertellen we u hier meer over!

Uw huis verhuren of verkopen?

Twijfelt u nog of u uw huis gaat verhuren of verkopen? Dan lichten wij graag even toe wat de voor- en nadelen zijn. Wanneer u uw woning gaat verhuren dient u er rekening mee te houden dat u nog met kosten te maken gaat krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud, reparaties en natuurlijk de hypotheek. Daarnaast bent u ook tijd kwijt aan het vinden van een geschikte huurder. Echter kan het verhuren van uw woning een goede investering zijn en voor extra inkomen zorgen! Tot slot moet u er rekening mee houden dat de waarde van uw woning continue stijgt of daalt. Het is belangrijk om deze stijgingen en dalingen af te wegen tegen de huurprijs die u wilt vragen van uw huurder(s). Wanneer dit niet voldoende loont is het wellicht toch voordeliger om de woning te verkopen.

EKZ | Makelaars is dé verhuurmakelaar in regio Amstelland

Wanneer u ervoor kiest EKZ | Makelaars in te schakelen voor het verhuren van uw huis bent u aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat wij dé verhuurmakelaar in regio Amstelland zijn. Hierbij werken wij te allen tijde met een klantgerichte aanpak. Daarnaast wordt u begeleid door gekwalificeerde en gecertificeerde specialisten die zich in uw situatie kunnen verplaatsen. Naast (ver)huur en ver(koop) bieden wij nog een aantal andere diensten, waaronder het taxeren van uw woning, verkoopstyling en advies.

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust contact op!

Bent u van plan uw huis te verhuren? De specialisten van EKZ | Makelaars helpen u graag. Wij werken met enthousiasme, doorzettingsvermogen en professionaliteit!  Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Volg ons ook op FacebookLinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen op de woningmarkt.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod