Huis laten taxeren voor verkoop

Wanneer u uw huis wilt laten taxeren voor verkoop bent u bij EKZ Makelaars aan het juiste adres. Bij het verkopen van uw huis komen een aantal belangrijke zaken kijken. Een hiervan is het laten taxeren van uw huis voor de verkoop. Na onze taxatie heeft u een realistische prijsindicatie waarmee u uw huis in de markt kan zetten. Wij helpen en adviseren u hier uiteraard graag bij. De ontwikkelingen op de huidige huizenmarkt gaan dan ook zodanig snel dat onze expertise goed van pas zal komen. Wij hebben verschillende types van taxatie waarover we u hieronder graag meer vertellen.

Verschillende soorten taxatie

Bij EKZ Makelaars bieden wij verschillende soorten taxatie. Hieronder kunt u lezen welk type taxatie op u van toepassing is:

  • Een gratis waardebepaling van uw woning en een verkoopadvies. Wij komen bij u langs en bespreken de waarde. Geschikt als u een indicatie wilt hebben van de waarde van uw woning als u overweegt het te verkopen. Bij deze optie wordt er geen rapportage opgesteld.
  • Wij brengen een bezoek aan uw woning en werken op kantoor een taxatierapport uit. Er wordt onderzoek gedaan naar interne en externe factoren die van toepassing zijn op uw woning. Op deze manier kunnen wij u een exacte waardebepaling geven. Tevens leggen wij de bevindingen vast in een uitgebreid taxatierapport.

Meer informatie uw huis laten taxeren voor verkoop? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het laten taxeren van uw huis voor verkoop of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod