Uw woning verkopen

Een woning verkopen is meer dan alleen het plaatsen van een te koopbord in de voortuin, een foto op het internet en een advertentie in de krant. De huidige ontwikkelingen gaan zo ontzettend snel dat deskundige begeleiding noodzakelijk is.

Uw woning verkopenVeranderingen op de woningmarkt

De woningmarkt in de regio is de afgelopen periode rigoureus aan het veranderen. Er worden duizenden woningen gebouwd en kopers stellen steeds hogere eisen aan hun nieuwe huis. Thuiswerken, tweeverdieners, éénoudergezinnen, kinderopvang of parttime werken. Het is slechts een greep uit de verscheidende gezinssituaties, die om verschillende woonsituaties vragen. De makelaars van EKZ hebben hier dagelijks mee te maken en weten hier uitstekend mee om te gaan.

Amstelveen en Uithoorn

EKZ | Makelaars is met haar vestigingen in Amstelveen en Uithoorn een toonaangevend makelaarskantoor. De wisselwerking tussen de twee vestigingen wordt optimaal benut. Zo zijn wij u zo goed mogelijk van dienst. Dagelijks ontmoeten wij immers tientallen kandidaat-kopers. Zowel binnen onze kantoren, als tijdens bezichtigingen van andere woningen.

Taxatie van uw woning

Als u overweegt uw woning via EKZ | Makelaars o.g. te verkopen, komen wij vrijblijvend bij u langs om uw woning te taxeren en om uw wensen en eisen door te spreken. Naar aanleiding daarvan kunnen wij, uiteraard in overleg met u, een reële vraagprijs en verkoopstrategie bepalen.

Gratis en vrijblijvend verkoopadvies!

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend verkoopadvies. Onze professionele teams zijn u graag van dienst met de kennis en ervaring die u nodig heeft voor een goede verkoop van uw woning! Bel tel:020-42 62 452 of mail amstelveen@ekz.nl en 0297 - 567 863 of mail uithoorn@ekz.nl.