Huur en verhuur woning

Soms is het kopen van een huis geen optie. U wilt of kunt zich niet voor langere tijd binden aan een woonomgeving, of u bent om een andere reden tijdelijk op zoek naar woonruimte. Daarom zoekt u een huurwoning. EKZ | Makelaars kan u hierbij prima van dienst zijn, neem contact op voor de mogelijkheden of maak gebruik van de gratis zoektool.
 

Woning tijdelijk verhuren

huur en verhuur woningGaat u voor een korte of een langere periode naar het buitenland? Dan kan het voordelig uitpakken uw woning tijdelijk te verhuren. EKZ | Makelaars heeft hier ruime ervaring mee. Wij kunnen de verhuur van uw woning organiseren en u kunt onbezorgd in het buitenland vertoeven. U kunt er op vertrouwen dat uw huis in professionele handen is! Wij hebben een kantoor in Uithoorn en Amstelveen en bieden onze diensten aan in deze omgeving.
 

Bemiddeling van woningen

Ook hierin kan EKZ | Makelaars u van dienst zijn. Regelmatig bemiddelen wij in het tijdelijk verhuren van woningen. Denk bijvoorbeeld aan buitenlandse werknemers van bedrijven hier in de omgeving Amstelveen en Uithoorn. Wij dragen op professionele wijze zorg voor een goed huurcontract. Zo nodig nemen wij zelfs de financiële rompslomp voor u uit handen. Bespreek uw wensen en voorkeuren met ons, dan komen we er samen uit.
 

Geïnteresseerd?

Zoekt u een tijdelijke huurwoning? Danwel gemeubileerd of misschien alleen gestoffeerd? Neem contact met ons op. Het aanbod wisselt regelmatig en wij hebben uiteraard goed zicht op het beschikbaar komen van nieuwe woningen. Niet al deze woningen zijn reeds op deze website vermeld, dus bel 020-42 62 452 of mail amstelveen@ekz.nl en 0297 - 567 863 of mail uithoorn@ekz.nl Onze makelaars werken met enthousiasme, doorzettingsvermogen en professionaliteit.