13 september 2021

De vernieuwde Open Huizen dag

Heel Nederland zit met woonvragen en daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. Op zaterdag 2 oktober komen wij graag tussen 11.00 en 15.00 uur bij u thuis langs om vrijblijvend advies te geven.

Geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod kunnen in de nieuwe opzet een persoonlijke afspraak maken met één van onze makelaars. Tijdens de gratis en vrijblijvende afspraak beantwoordt de makelaar alle woonvragen en geeft deskundig advies. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens doorgeven voor een afspraak thuis of online.

Onderzoek

Chris van Zantwijk, bestuurslid van NVM vakgroep wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag licht toe: “De NVM Open Huizen Dag is niet weg te denken en bewijst zich al vele jaren. Toch zoeken we steeds naar verbeteringen. Uit een speciaal onderzoek dat we hebben laten uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken stond namelijk centraal in onze “normale” NVM Open Huizen Dag die we vele jaren met succes hebben georganiseerd. Met onze nieuwe opzet brengen we nu het beste samen: Persoonlijk en deskundig advies op maat en dat bij de consument thuis of zelfs online”.

Vragen

Kan ik nog wel kopen in deze huizenmarkt? Hoe zorgen wij ervoor dat we niet weer overboden worden? Moet ik verhuizen? of… kan ik beter verbouwen? Wat is mijn huis nu écht waard? Dit is maar een greep uit de vragen die consumenten op dit moment hebben. Welke vraag zou u graag beantwoord willen hebben? Laat het ons weten.

Openhuizendag.nl

NVM lanceert vanaf 13 september 2021 de speciale website www.openhuizendag.nl Hier kunt u een persoonlijke afspraak maken. De informatie komt automatisch bij ons binnen, waarna wij de afspraak zullen bevestigen. Bellen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook!

 

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Partijen waar wij voor werken

Maak een afspraak Bel ons Aanbod