Uithoorn – Wilhelminakade 59

Kantoorpand met een fraai en uniek uitzicht over De Amstel. Het in 1986 gebouwde pand is gelegen op de begane grond en biedt circa 88 m² aan oppervlakte.

Indeling
Begane grond
via de entree komt u in de open ruimte voorzien van kastenwand met schuifdeuren, middels een deur is de eerste spreekkamer bereikbaar. In deze kamer bevindt zich tevens een ruime inbouwkast/berging voorzien een deur. Via een kleine trap bereikt u de hal met toegang tot de keuken, het toilet en de tweede spreekkamer. Het keukenblok is voorzien van een koelkast en een vaatwasmachine (2020). Alle ruimtes zijn voorzien van een laminaatvloer.

Berging
Op de begane grond aan de achterzijde is een berging van ca 8 m2.

Parkeergelegenheid:
Openbaar parkeren.

Beschikbaar:
Opleverdatum in overleg.

VvE bijdrage:
Circa 181,- per maand

Bestemming:
In het vigerende bestemmingsplan ‘Dorpscentrum’ heeft het object de bestemming ‘Centrum – 3’. Toegestane bedrijfsactiviteiten zijn onder andere: detailhandel, dienstverlening, horeca (categorie 1, 2 en 3) en bedrijven in categorie 1 en 2 van de bij de regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten. Meer informatie over het bestemmingsplan vindt u via ruimtelijkeplannen.nl. Wij adviseren u om altijd de door u geplande “activiteiten” te toetsen aan het bestemmingsplan en bij de gemeente Uithoorn.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Uithoorn, sectie , nummer , appartementsindex A

Locatie
Het winkelpand is gelegen aan de boulevard van het oude centrum van Uithoorn. Hier zijn diverse horecagelegenheden en terrassen aan de Amstel. Het winkelcentrum Amstelplein ligt op 10 minuten loopafstand. Tegenover het pand stopt de toekomstige sneltram en tevens is er een bushalte. Het pand heeft een gunstige en zichtbare ligging, met goede verbindingen naar Amstelveen, Schiphol, Aalsmeer en Mijdrecht.

Via de Amsterdamseweg rijdt u rechtstreekse naar de uitvalsweg N201. Deze sluit in oostelijke richting aan op de A2 (Amsterdam -Utrecht) en in westelijke richting op de A4 (Amsterdam-Den Haag). De snelwegen zijn binnen circa 15 minuten te bereiken.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar ca.
1986

Indeling

Bouwvorm
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte ca.
88 m2
Bouwvorm
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte ca.
88 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen overdekt
0

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod