Uithoorn – Wiegerbruinlaan 8

Het bedrijfsverzamelgebouw ‘Wieger’ biedt een mix van kantoor-, atelier-, showroom en bedrijfsruimten: alle veelzijdig, licht, bijzonder en up-to-date in aankleding en voorzieningen. Rond de sierlijke binnentuin zijn de kantoorunits geplaatst. Het is een werkplek waar zowel zakelijke als de meer creatieve organisaties zich thuis zullen voelen en, waar mogelijk, elkaar versterken. Momenteel zijn nog diverse metrages beschikbaar voor verhuur.
De beschikbare ruimten kunnen zowel separaat gehuurd worden als ook in de diverse mogelijke combinaties.

* Magazijn: Het magazijn bestaat uit circa 1.256 m² magazijn met een vrije hoogte van 12 meter en circa 250 m² kantoorruimte op de begane grond. Het magazijn heeft een loadingdock en een vloerbelasting van 1.750 kg/m².

* Bedrijfsruimte: De bedrijfsruimte omvat circa 1.681 m². Motion fysiotherapie heeft haar praktijk in deze ruimte gevestigd. Voor verhuur zijn nog twee units beschikbaar van respectievelijk circa 526 m² en 277 m².

* Kantoorruimte: In het gebouw is circa 2.156 m² turn-key zeer moderne kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over vijf verdiepingen. Elke verdieping biedt een kantooroppervlakte van circa 466 m². Op dit moment zijn de eerste tot derde verdieping voor verhuur beschikbaar.

* Showroom: De ruim 1.084 m² showroom heeft een gevelbrede, hoge raampartij aan de Wiegerbruinlaan, waardoor deze goed in het zicht ligt. Deze showroom is eventueel in tweeën te splitsen.

* Tuinunits: Aan de fraaie binnentuin zijn in totaal 8 tuinunits beschikbaar met een gezamenlijke oppervlakte van 834 m². De tuinunits hebben allen een bijzondere kopshoutenvloer en zijn allen voorzien van een wateraansluiting en airconditioning. De metrages variëren van circa 96 m² tot 121 m². Deze units zijn onderling goed te schakelen tot een metrage van circa 400 m².

* Studio’s: Via de binnentuin komt men bij vijf studio’s met elk een oppervlakte van circa 60 m². Deze units hebben een hoogte van circa 5 meter. Door een gedeeltelijke entresol hebben deze ruimtes een speels karakter.

* Atelierruimten: Op de eerste verdieping treft u de zeer lichte atelierruimte met een totale oppervlakte van circa 1.416 m². De ruimte wordt gekenmerkt door het hoge plafond. Het vele glas maakt het een licht en transparant geheel.

* Parkeerplaatsen: Op het bij het gebouw behorende terrein zijn circa 75 parkeerplaatsen beschikbaar. Als parkeernorm wordt 1:60 gehanteerd.

OPLEVERING OP MAAT, NAAR SOORT EN SMAAK. Turn-key in optima forma, toegespitst op uw gebruik.

De kantoorruimte wordt opgeleverd met CV-installatie; systeemplafonds met verlichtingsarmaturen; moderne toiletgroepen; personenlift; scheidingswanden; inbouwkasten; kabelgoten; buitenzonwering; vloerbedekking; brandpreventiemiddelen; te openen ramen.
De tuinunits worden opgeleverd met CV-installatie; systeemplafonds met verlichtingsarmaturen; pantry aansluiting; airconditioning; kopshoutenvloer; gemeenschappelijke vergaderzaal; elektronisch toegangssysteem; gedeelde toiletgroep; brandpreventiemiddelen;

De stijlvolle showroom en bedrijfshallen zijn direct te betrekken met alle mogelijke voorzieningen die daarvoor noodzakelijk zijn. Specifieke wensen zijn in overleg met de beheerder nader in te vullen.

HUURPRIJZEN
Magazijn € 65,- per m² per jaar
Kantoorruimte € 110,- per m² per jaar
Showroom € 110,- per m² per jaar
Tuinunits € 125,- per m² per jaar
Studio’s € 110,- per m² per jaar
Atelierruimte € 90,- per m² per jaar
Opslagruimte € 55,- per m² per jaar
Parkeerplaatsen € 400,- per plaats per jaar

De servicekosten bedragen op basis van voorschotbijdrage € 30,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurcondities:
– 5 huurjaren met 5 verlengingsjaren – eventueel is een kortere periode bespreekbaar;
– Jaarlijkse indexering conform CPI 2006=100;
– Betaling per kwartaal vooruit;
– Zekerheidsstelling van 3 maanden huur, vermeerderd met servicekosten en BTW.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
Direct

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Bouwvorm
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte ca.
9.000 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt
75
Parkeerplaatsen overdekt
0

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Brochure

Maak een afspraak Bel ons Aanbod