Uithoorn – Ondernemingsweg 45

Modern afgewerkte turn-key bedrijfsunit bestaande uit een lichte kantoorruimte met keuken en showroom op de begane grond en een open kantoorruimte/showroom op de eerste verdieping. Daarnaast is er een toiletruimte aanwezig en beschikt het object over 8 eigen parkeerplaatsen.
Deze turn-key unit ligt op de hoek van een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein van Uithoorn; een centrale en goed bereikbare locatie in de Randstad.

Middels de entreedeur met elektrisch bedienbaar slot en intercom deurbel bereikt u de ruime entree/hal. De hal is voorzien van een geblokte linoleumvloer. Hier vindt u de trap naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier de meterkast en nette dubbele toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal bereikt u de kleine showroom met aansluitend een kantoorruimte voorzien van tapijt, design radiatoren, keuken en berging. De kantoorruimte en showroom zijn voorzien van airconditioning en elektrische bedienbare screens, de berging/serverruimte is alleen voorzien van airconditioning.
Op de eerste verdieping treft u een open ruimte aan welke te gebruiken is als kantoor of showroom. De verdieping is in verschillende ruimtes opgedeeld doormiddel van room dividers. De room dividers zijn verplaatsbaar of te verwijderen. De gehele eerste verdieping beschikt over een lichte linoleumvloer. Tevens is de eerste verdieping voorzien van airconditioning en vloerverwarming.

Locatie
Het object ligt op het bedrijventerrein van Uithoorn, op een steenworp afstand van de rivier de Amstel. Het terrein is ruim van opzet en heeft een prima infrastructuur voor groot en klein transport. Per auto is de locatie goed te bereiken via de provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A2 en A4. Op slechts 1 minuut afstand vindt u een op-/afrit van de N201.
Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Uithoorn 2020’ en op locatie is toegestaan ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’. Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden
– Het object is voorzien van glasvezelverbinding;
– De huurprijs is exclusief BTW, gas, water, elektra en servicekosten;
– Voor ingangsdatum dient huurder een waarborgsom te storten ter hoogte van 3 maanden huur inclusief BTW;
– Verhuurder zal servicekosten in rekening brengen ten behoeve van onderhoud voor de airco- en cv-installatie.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar ca.
2001

Indeling

Bouwvorm
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte ca.
288 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt
8

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Maak een afspraak Bel ons Aanbod