Uithoorn – Molenlaan 15C

Bedrijfspand met Opslagruimte en Kantoor. Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige bedrijfspand gelegen aan Molenlaan 15 c, 1422 XN Uithoorn. Met een strategische locatie en een indeling die zowel praktisch als comfortabel is, biedt dit pand een uitstekende kans voor ondernemers op zoek naar een veelzijdige werkruimte.

Benedenverdieping: Opslagruimte
Betreed het pand via de toegangsdeur of maak gebruik van de ruime roldeur die directe toegang biedt tot de benedenverdieping, ideaal voor opslagdoeleinden. De vloer is voorzien van speciale garagevloerverf, waardoor deze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De aanwezige brandblusser en goede verlichting zorgen voor een veilige werkomgeving.

Bovenverdieping: Kantoorruimte
Op de eerste verdieping bevindt zich een comfortabele kantoorruimte van 58m2 met een praktische indeling. De laminaatvloer geeft een warme uitstraling, en het grote zijraam zorgt voor voldoende natuurlijk licht en een aangename werkomgeving. De ruimte is voorzien van een keukenblok met vaatwasmachine, separate toiletruimte, brandblusser, systeemplafond met TL-armaturen en airconditioning die zowel verkoeling als warme lucht kan bieden.

Energiezuinig en Comfortabel
Dit pand heeft een energielabel A++, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. Dit draagt niet alleen bij aan lagere operationele kosten, maar ook aan een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering.

Locatie
Het object ligt op het bedrijventerrein van Uithoorn, op slechts 1 minuut afstand van de op-/afrit van de N201. Het terrein is ruim van opzet en heeft een prima infrastructuur voor groot en klein transport. Per auto is de locatie goed te bereiken via de eerder genoemde provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A2 en A4.
Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn. Parkeren kan direct voor de deur.

Kenmerken:
• Ruime en representatieve unit op het bedrijventerrein vlakbij de rivier “De Amstel” en het Oude Dorp van Uithoorn;
• Bedrijfspand met opslagruimte en kantoor.
• Toegang via deur en grote roldeur.
• Bovenverdieping met kantoor, keuken en toilet.
• Laminaatvloer en groot zijraam.
• Airconditioning met verwarmingsfunctie.
• Brandblusser aanwezig.
• Energielabel A++.
• Oplevering in overleg.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Uithoorn 2020’ en op locatie is toegestaan ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. Meer informatie vindt u op de website van ruimtelijkeplannen.nl.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
Direct

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar ca.
2009

Indeling

Bouwvorm
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte ca.
123 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen overdekt
0

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod