Uithoorn – Marktplein 21

Een schitterend en vrij uitzicht over de Amstel, dat biedt dit woon-/winkelpand gelegen op een ruim perceel met royaal dakterras en dubbele garage. De begane grond is momenteel verhuurd en in gebruik als kapperszaak, een oplevering vrij van huur en gebruik behoort tot de mogelijkheden. Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een royale bovenwoning. Er zijn diverse mogelijkheden om de benedenverdieping deels bij het woonoppervlak te betrekken.
Gelegen aan de boulevard van het oude centrum van Uithoorn, waar ruimte is voor waterrecreatie en u heerlijk kunt genieten van het gevarieerde aanbod aan winkels, terrassen en horeca. Tevens is het pand gelegen nabij winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard, diverse scholen met kinderopvang en sportvoorzieningen. Goed bereikbaar via een op loopafstand gelegen bushalte en uitvalswegen. Binnenkort is ook de tram richting Amsterdam-Zuid te voet bereikbaar.

Winkel-/bedrijfsruimte
De entree van de winkelruimte is aan de voorzijde. De ruimte is momenteel ingericht als kapperszaak. Het beschikt over een keukenblok, toiletruimtes, overige behandelruimtes en een opslag. Tevens is de buitenruimte via de achterzijde bereikbaar. Het terrein is afgesloten middels een hek welke elektrisch bedienbaar is. Op het terrein bevinden zich 2 garages, een overkapping, berging en trapopgang naar de bovenwoning.

Indeling woning
Eerste verdieping: trapopgang en overdekte entree via de steeg aan de linkerzijde van het pand, hal met vaste kasten, trapkast, toilet, slaap-/studiekamer, ruime open keuken en woonkamer;
Tweede verdieping: gang, slaapkamer met vaste kasten, badkamer met bad, toilet, douche en dubbele wastafel, slaapkamer met vaste kasten en loggia.

Locatie
Het oude centrum van Uithoorn is de laatste jaren uitgegroeid tot een heerlijke boulevard met eenrichtingsverkeer, waar ruimte is voor (water)recreatie en u heerlijk kunt genieten van het gevarieerde aanbod aan winkels, terrassen en horeca. Ook de centrale ligging ten opzichte van winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard, diverse scholen met kinderopvang en sportvoorzieningen zijn ideaal. Het woon-/winkelpand is goed bereikbaar per eigen vervoer via de uitvalswegen, zoals de N196 en N201, en via openbaar vervoer. Op loopafstand is een bushalte gelegen en in de nabije toekomst wordt de sneltram vanuit Amstelveen doorgetrokken naar Uithoorn.

Bijzonderheden
• Recht van inbalking nummer 17;
• Recht van overpad achterzijde nummer 21;
• Begane grond/winkelruimte is momenteel verhuurd en in gebruik als kapperszaak. Het huurcontact loopt tot september 2022 en wordt zonder opzegging met 5 jaar verlengd;
• Diverse mogelijkheden om de begane grond deels bij het woonoppervlak te betrekken;
• U kunt parkeren op eigen terrein danwel in een van de twee garages;
• Er zijn meerdere bestemmingsmogelijkheden voor de bedrijfsruimte.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar ca.
1948

Indeling

Bouwvorm
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte ca.
177 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen overdekt
2

Diversen

Woonruimte
Woonruimte aanwezig

Brochure

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod