Uithoorn – Dorpsstraat 26

In het oude dorp van Uithoorn is dit winkelpand met woonruimte gelegen. Het pand is beschikt over 98m2 winkeloppervlakte, 73m2 woonoppervlakte en een garage van 31m2.

Winkel-/bedrijfsruimte (Begane grond)
Het winkelpand is aan de voorzijde voorzien van winkelruimte met kastruimte. Vanuit de winkelruimte is de achtergelegen kantoorruimte bereikbaar, welke voorzien is van een keuken en badkamer. Vanuit het kantoorgedeelte is de garage als mede de (slaap)kamer op de eerste verdieping bereikbaar. Het pand biedt de mogelijkheid om de kantoorruimte bij de winkel te betrekken.

Indeling woning (Eerste verdieping)
Het pand is voorzien van twee aparte woongedeeltes. Het woongedeelte welke gelegen is direct boven de winkel, is te bereiken via een trap in de hal achter de winkelruimte. In de hal is tevens het toilet en de badkamer te vinden. Op de eerste verdieping is een kleine keuken, een woonkamer en een (slaap)kamer met vaste kasten en een wastafelmeubel. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de Dorpsstraat van Uithoorn en is het terras bereikbaar. Het woongedeelte welke gelegen is aan de achterzijde van het pand is bereikbaar via de kantoorruimte.

Buitenruimte
Het pand heeft een terras gelegen op het zuiden. Aan de gevel is een elektrisch zonnescherm bevestigd.
Het pand beschikt tevens over een achtertuin welke bereikbaar is via een achterom, de garage en het kantoorgedeelte. De tuin is bestraat en voorzien van diverse groene planten en bomen.

Parkeren
– Parkeergarage onder het pand aan de overzijde, entree aan de zijde van de supermarkt op de hoek van de Dorpsstraat en de Prinses Irenelaan;
– Openbaar parkeren in de omgeving m.u.v. de parkeerplekken vóór de supermarkt (blauwe schijf).

Locatie
Het oude centrum van Uithoorn is de laatste jaren uitgegroeid tot een heerlijke boulevard met eenrichtingsverkeer, waar ruimte is voor (water)recreatie en u heerlijk kunt genieten van het gevarieerde aanbod aan winkels, terrassen en horeca. Ook de centrale ligging ten opzichte van winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard, diverse scholen met kinderopvang en sportvoorzieningen zijn ideaal. Het woon-/winkelpand is goed bereikbaar per eigen vervoer via de uitvalswegen, zoals de N196 en N201, en via openbaar vervoer. Op loopafstand is een bushalte gelegen en in de nabije toekomst wordt de sneltram vanuit Amstelveen doorgetrokken naar Uithoorn.

Bijzonderheden
* Winkelruimte met woongedeelte op de eerste verdieping;
* Gelegen in het oude dorp van Uithoorn;
* De winkel, de kantoorruimte en de slaapkamer boven de kantoorruimte zijn voorzien van een airconditioning;
* Het pand is voorzien van een garage met elektrische roldeur;
* in de koopovereenkomst zal een ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar ca.
1890

Indeling

Bouwvorm
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte ca.
106 m2

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Maak een afspraak Bel ons Aanbod