Uithoorn – Dorpsstraat 17

Representatieve winkel- of kantoorruimte van circa 54 m² gelegen op een goed zichtbare locatie midden in het gezellige dorpscentrum van Uithoorn.

Indeling
Entree, winkelruimte, pantry, toilet, opbergkast en opbergzolder.

Locatie
Het winkelpand ligt op een goede zichtlocatie aan de wandelpassage tussen het oude centrum aan De Amstel en winkelcentrum Amstelplein.

Bereikbaarheid
Op nog geen vijf autominuten afstand ligt de oprit van de provinciale weg N201. Door de centrale ligging zijn plaatsen als Luchthaven Schiphol (20 minuten), Amsterdam (30 minuten), Den Haag (50 minuten) en Utrecht (40 minuten) goed bereikbaar.
Op nog geen minuut loopafstand van het winkelpand vindt u een parkeerterrein waar u vrij kunt parkeren en een parkeergarage waar u (gratis) door middel van de blauwe schijf kunt parkeren. Op woensdagen is het parkeerterrein niet beschikbaar vanwege de Uithoornse weekmarkt.

Bijzonderheden
– De huurprijs is exclusief BTW en het gebruik van gas, water en elektra;
– Bij overeenstemming dient er vóór ingang van de huurovereenkomst een borg gestort te zijn ter grootte van twee maanden huur, alsmede de huur voor de eerste maand.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Bouwvorm
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte ca.
54 m2

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod