Uithoorn – Dorpsstraat 11

Midden in het oude centrum van Uithoorn bieden wij dit multifunctionele bedrijfs-/winkelpand te koop aan. Momenteel is het object ingericht als winkel en restaurant ‘De Viskeuken’.

Het object heeft een totaaloppervlak van ca. 133 m².

Opleveringsniveau
– Het object wordt gedeeltelijk ingericht opgeleverd.

Koop
– Kosten koper transactie;
– Vraagprijs is inclusief inventaris.

Locatie
Het object is gelegen in de Dorpsstraat in Uithoorn. Voorzieningen voor de dagelijkse levensbehoefte liggen op loopafstand alsmede gezellige terrassen langs rivier de Amstel. Het object is centraal gelegen in Uithoorn en met 17 autominuten bereikt u de oprit van snelweg A2 en met 18 autominuten bereikt u de oprit van de snelweg A4.

Parkeren
– Parkeergarage onder het pand, entree aan de zijde van de supermarkt op de hoek van de Dorpsstraat en de Prinses Irenelaan;
– Openbaar parkeren in de omgeving m.u.v. de parkeerplekken vóór de supermarkt (blauwe schijf).

Bestemmingsplan
– Het bestemmingsplan ter plaatste betreft ‘Dorpscentrum’ en de bestemming op locatie betreft ‘Centrum – 1’. Toegestane bedrijfsactiviteiten zijn onder anderen: detailhandel, dienstverlening, horeca (categorie I) en bedrijven in categorie 1 en 2 van de bij de regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten. Meer informatie over het bestemmingsplan vindt u via ruimtelijkeplannen.nl.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar ca.
1984

Indeling

Bouwvorm
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte ca.
133 m2
Bouwvorm
Horeca

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Maak een afspraak Bel ons Aanbod