Uithoorn – Amsterdamseweg 28

Op een zichtlocatie aan de Amsterdamseweg op het bedrijventerrein van Uithoorn vindt u dit kantoorpand waarvan wij de tweede verdieping te huur aanbieden. Het betreft in totaal 180 m² groot inclusief pantry en toiletgroep.

Via de gezamenlijke entree komt u in de hal met trapopgang naar de eerste en tweede verdieping. Op de tweede verdieping heeft u aan de linkerkant toegang tot de ruime open kantoorruimte met herentoilet. Aan de rechterkant heeft u toegang tot het damestoilet, de vergader-/lunchruimte met panty, een aparte kantoorruimte/directiekamer, een opberg-/archiefkast en de serverruimte.

Locatie
Het object ligt aan de Amsterdamseweg die centraal door het bedrijventerrein van Uithoorn loopt, op nog geen minuut afstand van de op-/afrit van de N201. Het terrein is ruim van opzet en heeft een prima infrastructuur voor groot en klein transport. Per auto is de locatie goed te bereiken via de eerder genoemde provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A2 en A4.
Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Uithoorn 2020’ en op locatie is toegestaan ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’. Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden
– De huurprijs is exclusief servicekosten en de levering van gas, water en elektra;
– Het object is beschikbaar per 1 juni 2021;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Lichte kantoorruimte met veel raampartijen;
– Centraal gelegen, met zowel auto als openbaar vervoer (15 minuten te voet naar centrale halte) goed bereikbaar.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
Per datum

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Bouwvorm
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte ca.
180 m2

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Maak een afspraak Bel ons Aanbod