Uithoorn – Amsterdamseweg 15F

Op het bedrijventerrein van Uithoorn vindt u dit bedrijfsgebouw ingedeeld als een ruime bedrijfs-/opslagruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. De begane grond kent een lichte entree met meterkast, trapopgang en toiletruimte en een ruime bedrijfs-/opslagruimte met grote overheaddeur en lichtstraten. Op de eerste verdieping bevindt zich een kantoorruimte met pantry en een separate toiletruimte. Het bedrijfspand beschikt tevens over 3 eigen parkeerplaatsen.

Het pand is centraal gelegen op het bedrijventerrein van Uithoorn nabij provinciale weg N201 welke direct is verbonden met de snelwegen A2 en A4.

Indeling
Begane grond: Entree/hal, toiletruimte, opslagruimte met overheaddeur;
Eerste verdieping: Overloop, toiletruimte, kantoorruimte met pantry.

De oppervlakte van de begane grond is circa 220 m² en de oppervlakte van de eerste verdieping is circa 50 m²

Locatie
Het object ligt op het bedrijventerrein van Uithoorn, op slechts 1 minuut afstand vindt u een op-/afrit van de N201. Het terrein is ruim van opzet en heeft een prima infrastructuur voor groot en klein transport. Per auto is de locatie goed te bereiken via de provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A2 en A4.
Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Uithoorn 2020’ en op locatie is toegestaan ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’. Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden
– Het oorspronkelijke bouwjaar is 1977 maar in 2010 is het pand ver(nieuw)bouwd tot het huidige bedrijfscomplex;
– De VvE kosten bedragen € 1.757,53 per jaar;
– Het object beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar ca.
2010

Indeling

Bouwvorm
Bedrijfsruimte
Kantoorruimte oppervlakte ca.
50 m2
Bedrijfsruimte oppervlakte ca.
225 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt
3

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig
Maak een afspraak Bel ons Aanbod