Amstelveen – Pastoor J.W. Brouwerslaan 2A

Voor verhuur beschikbare ruimte van circa 91 m2 gelegen in Amstelveen-Bovenkerk. Gunstig gelegen nabij diverse winkels en op steenworp afstand van een bushalte en het Amsterdamse Bos. De ruimte is zeer geschikt voor gebruik als kantoor-, winkel- of praktijkruimte.

Indeling
Overdekte entree naar de L-vormige (winkel)ruimte. Er zijn twee praktische spreekkamers aanwezig en een separate berging. Achterin het pand is een personeelsruimte met keukeninrichting (klein keukenblok met bovenkasten en een vaatwasmachine). Er is tevens een toiletruimte met fonteintje en een deur naar de achterzijde van het gebouw.

Locatie
Het pand is gelegen in de woonwijk Bovenkerk, vlakbij de Poel en het Amsterdamse Bos, aan een kleine winkelstrip onder een appartementencomplex. Op enkele minuten afstand zijn diverse winkels en restaurants beschikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving.

De locatie is per auto goed bereikbaar vanaf de snelweg A-9, die op circa 5 minuten rij afstand ligt. Hier vandaan zijn directe aansluiting op de snelwegen A-2 richting Utrecht en de A-4 richting Schiphol/Den Haag. Ook de ringweg A-10 is gemakkelijk bereikbaar.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed. Op een steenworp afstand is een bushalte met een directe verbinding naar Aalsmeer (Hortensiaplein) en Amsterdam Bijlmer Arena. Op het hoofdbusstation in het Stadshart van Amstelveen is er een grote diversiteit aan overstapmogelijkheden. De dichtstbijzijnde tramhaltes liggen op enige afstand aan de Sacharovlaan of Poortwachter.

Verhuurperiode
Huurtermijn in overleg.

Bestemmingsplan
Gebruik is toegestaan ten behoeve van bedrijven die behoren tot de categorieën 1 en 2 van het bestemmingsplan.

Is dit niet wat u zoekt?

Bent u opzoek naar een andere woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar als aankoopmakelaar.

EKZ als aankoopmakelaar

Kenmerken

Diversen

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Bouwvorm
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte oppervlakte ca.
92 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen overdekt
0

Diversen

Woonruimte
Geen woonruimte aanwezig

Plattegrond

Maak een afspraak Bel ons Aanbod