Aankoopmakelaar Uithoorn

Aankoopmakelaar gezocht?

EKZ Makelaars Uithoorn, uw aankoopmakelaarDe EKZ aankoopmakelaar in Uithoorn helpt u met de zoektocht naar en het kopen van uw droomwoning.

Natuurlijk kunt u zelf op zoek gaan naar een woning, kijk bijvoorbeeld eens naar ons woningaanbod. Maar wilt u daar uw tijd eigenlijk wel aan besteden? En als u straks uw droomhuis gevonden heeft, wilt u dan onderhandelen over de prijs en zelf het papierwerk in orde maken?
 

De Uithoornse aankoopmakelaar EKZ | Makelaars heeft jarenlange ervaring in begeleiding bij het aankopen van woningen. Wat wij voor u doen? De aankoopmakelaar helpt u met het zoeken naar een woning die voldoet aan uw wensen en eisen.
 

Bezichtiging

Wilt u een woning in de omgeving van Uithoorn bezichtigen? Dan maken wij een afspraak met de verkoopmakelaar of de huidige eigenaar. Wij gaan met u mee, we onderzoeken of er verborgen gebreken zijn en beoordelen de bouwkundige staat van de woning.
 

Als u 'verliefd' bent geworden op een woning (en u dat bewust of onbewust laat blijken) dan kan de verkoopmakelaar dat in zijn voordeel gebruiken om u over de streep te trekken. Daarom is het verstandig dat u een aankoopmakelaar in de arm heeft genomen. U kunt van ons een professionele, zakelijke en deskundige houding verwachten tijdens de bezichtiging.
 

Onderzoek

Bent u na de bezichtiging positief over de woning? Fijn! Dan start het onderzoek. De EKZ aankoopmakelaar onderzoekt de kadastrale gegevens en raadpleegt het bestemmingsplan bij de gemeente. Wij rapporteren u onze bevindingen.
 

Onderhandeling en koopovereenkomst

Wilt u de woning kopen? Dan zal de EKZ aankoopmakelaar de onderhandelingen met de verkoopmakelaar voeren. Zodra er overeenstemming is bereikt over de prijs en we de koopovereenkomst van de verkopende partij hebben ontvangen, zullen we de overeenkomst juridisch beoordelen.
 

Zien we geen bezwaren dan kan de koop worden gesloten bij de notaris. De aankoopmakelaar van EKZ Makelaars in Uithoorn is aanwezig bij het passeren van de akte.
 

Samengevat is dit wat de EKZ aankoopmakelaar in Uithoorn voor u doet:

  • Deskundige begeleiding bij de bezichtiging
  • Onderhandeling over de prijs
  • Onderzoek kadastrale gegevens, bestemmingsplan, erfdienstbaarheden
  • Juridische toetsing koopovereenkomst
  • Begeleiding passeren notariële akte

Zoekt u een aankoopmakelaar in Uithoorn?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Ons kantoor vindt u aan de Wiegerbruinlaan 39 in Uithoorn. Bel ons op nummer 0297-567 863 of stuur een e-mail naar uithoorn@ekz.nl.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring