Aankoopmakelaar in Amstelveen

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in de regio Amstelveen? EKZ Makelaars helpt u graag! Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring als aankoopmakelaar en zijn een begrip in de regio, en kunnen zowel bij woningen als bedrijfsvastgoed fungeren als aankoopmakelaar.

Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk, dit ziet u dan ook zeker terug in onze dienstverlening. Een voorbeeld hiervan is de begeleiding door gekwalificeerde en gecertificeerde mensen. Onze mensen kunnen u van dienst zijn met hun expertise op het gebied van woningen en bedrijfspanden als verkoop-, maar ook als aankoop-, nieuwbouw- of verhuurmakelaar. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

De ideale aankoopmakelaar in Amstelveen

Wij staan u graag bij in het aankoopproces. Uit onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar hebben wij geleerd dat bij het aankopen van een huis goede begeleiding en advies zeer belangrijk is. De huizenmarkt verandert constant, in uw voor- of nadeel. Bij het aankopen van een huis zijn er veel punten waar op gelet moet worden. Als aankoopmakelaar nemen wij u mee in ons proces en zorgen we voor een goede aankoop.  Want uw belang staat bij ons voorop. Wij streven er dan ook naar om uw droomhuis zo goed mogelijk aan te kopen.

Waarom moet u voor EKZ Makelaars kiezen?

  • Actief in heel Amstelland, vanuit vestigingen in Amstelveen en Uithoorn
  • Een Funda review van gemiddeld 9,3
  • Uw belang staat voorop
  • Hoog opgeleid team
  • Kwaliteit van de dienstverlening staat bovenaan

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar in Amstelveen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan voor u klaar en zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn voor de laatste ontwikkelingen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontmoet het EKZ Team

Makelaar Uithoorn

Advies en verkoop

EKZ | Makelaars biedt deskundige begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning.

Uw woning verkopen

Je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Maak een afspraak Bel ons Aanbod