Aankoopmakelaar Amstelveen

EKZ Makelaars Amstelveen, uw aankoopmakelaarDe aankoopmakelaar zoekt met u mee naar uw droomhuis. Op basis van de criteria die u aan uw nieuwe koopwoning stelt start de aankoopmakelaar met zijn zoektocht.
 

Wat doet de EKZ aankoopmakelaar?

Bezichtiging

Als wij een woning hebben gevonden die voldoet aan uw woonwensen, dan nemen wij contact op met de verkopende makelaar, of met de huidige eigenaar, voor het plannen van een bezichtiging. De aankoopmakelaar is aanwezig bij de bezichtiging.
 

Tijdens de bezichtiging kijkt de aankoopmakelaar met een deskundig oog met u mee. Wij kijken naar de bouwkundige staat van de woning en of er verborgen gebreken zijn. Mogelijk adviseren wij u een bouwkundig rapport te laten opstellen.
 

Onderzoek

Bent u enthousiast over de woning? Dan onderzoekt de aankoopmakelaar alle gegevens die over de woning bekend zijn. We raadplegen het bestemmingsplan, de kadastrale gegevens en eventuele appartementsrechten.
 

Onderhandeling en koopovereenkomst

De aankoopmakelaar doet namens u de onderhandeling met de verkoopmakelaar of de huidige eigenaar. Uiteraard proberen wij de beste prijs voor u te realiseren. Als er overeenstemming is bereikt zal de EKZ aankoopmakelaar de koopovereenkomst juridisch beoordelen.
 

Na het tekenen van de koopovereenkomst gaat de aankoopmakelaar met u mee om de woning te inspecteren en te controleren of de woning volgens afspraak is opgeleverd.
 

Tot slot gaan we met u mee naar de notaris om u te begeleiden bij de notariële overdracht.
Gefeliciteerd! U bent eigenaar geworden van uw droomhuis.
 

Zoekt u een aankoopmakelaar in Amstelveen?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Ons kantoor vindt u aan het Hueseplein nummer 12 in Amstelveen. Bel ons op nummer 020-42 62 452 of stuur een e-mail naar amstelveen@ekz.nl.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring